Sechelariu a fost scos din spital prin Morga

  5
  19

  Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a scapat pentru moment de arestul preventiv. Totusi, este suspecta plimbarea sa prin spitale. Cel putin, ultima internare, cea de ieri, s-a finalizat cu o externare prin Morga, pentru a scapa de ziaristii care-l asteptau la iesire.

  Internarea este suspecta pentru ca intervine fix in momentul in care s-a pus problema arestarii iar externarea a survenit la o ora dupa ce s-a anuntat ca instanta a respins propunerea de arestare preventiva.

  Jenanta este si atitudinea conducerii spitalului care a transformat cladirea intr-o adevarata fortareata nepermitand intrarea nici macar rudelor bolnavilor: peste noapte managerii spitalului si-au amintit ca exista un program de vizite care trebuie respectat. Ca sa nu mai spun ca directorul spitalului, sotia unui deputat PDL, a chemat de trei ori politia aseara ca sa evacueze presa din spital. Motivul: deranjeaza pacientii. Desigur, avocatul lui Sechelariu si apropiatii sai nu deranjau pacientii iar pentru ei nu se terminase programul de vizite.

  5 COMENTARII