De ce e coana Justitica legata la ochi

2
14

Ca sa nu vada, de aia!

Sa exemplificam. Trei tineri ataca pe 11 februarie un barbat de 50 de ani in mijlocul drumului si-i fura 90 de lei. Omul face plangere la Politie si se descopera ca aia trei au mai batut doua persoane cu alta ocazie si ca in decembrie, unul din ei “a spart parbrizul, luneta şi două geamuri laterale ale unui autoturism, după care au lovit de mai multe ori cu un topor şi un par în poarta de tablă a locuinţei lui N. Gabriel, provocând distrugeri“.

Tinerii, cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, au fost prezentati pe patru martie Judecatoriei Bacau, cu propunere de arestare preventivă. Judecatoria Bacău a dispus cercetarea lor in stare de libertate cu interdictia de a parasi localitatea timp de 30 de zile.

Ei, bine, pe 6 martie, doi dintre agresori – C. Gabriel de 20 ani, C. Alin 22 ani – sunt descoperiti pe Aeroportul Baneasa in timp ce incercau sa se imbarce intr-un un avion catre Spania.

Ei au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau si Judecatoriei Bacau cu propunere de inlocuire a obligatiei de a nu parasi localitatea cu arestarea preventiva. Propunerea a fost admisa, Judecatoria Bacau eliberand mandate de arestare preventiva pe numele celor doi, pentru o perioada de 30 de zile. SURSA: IPJ Bacau

2 COMENTARII

  1. Scosi in curul gol pe stadion, chemata lumea ca la circ, umiliti cu diverse metode medievale, inclusiv vreo 20 de lovituri de bici. GARANTAT dupa aceea, derbedeii devin cetateni model, ai sa-i vezi sadind pomi din proprie initiativa si ajutand babele sa treaca strada. Am un prieten in Iran, e student si ne-am cunoscut printr-un joc online – tipul mi-a povestit ca la ei poti sa lasi un kilogram cu aur noaptea, pe strada, si nu ti-l fura nimeni. Intre modelul romanesc unde toti retardatii sunt oblojiti nu care cumva sa se streseze, si cel iranian, e clar care dintre ele foloseste SOCIETATII, si nu scursorilor deputate si senatoriale care vor sa ne duca la balamuc cu legile lor de doi bani.