Ne-am amintit ca avem echipa?!

  4
  16

  Marti, 16 martie, ora 14, toti bacauanii sa fie prezenti in fata stadionului sa ii dam o lectie primarului (care e din focsani de fel) Stavarache! Deci la ora 14 toata lumea sa fie in fata stadionului de acolo se va pleca spre primarie! Trebuie sa facem ceva! Toata lumea sa vina cu fulare, steaguri si alte accesori galben-albastre. Aduceti fluiere si orice chestie ce face galagie! Facem revolutie! Nu lasati Bacaul sa moara! (da massul mai departe!)

  Asta e mass-ul care circula la ora asta prin Bacau. Cine l-a pus in miscare se poate banui. Cine o sa vina maine la “protest” iarasi se poate banui. Pot banui chiar si articolul de prima pagina din Desteptarea de maine.

  Un singur lucru mi-e neclar: unde au stat pana acum acesti fanatici sustinatori ai fotbalului bacauan? Ca stadionul nu l-au umplut la meciuri.

  Dupa cum am scris aici, Sechelariu ar vrea ca Primaria sa bage bani in fotbal si el sa ramana cu echipa. Ca si in cazul povestii cu subventiobarea abonamentelor pentru batrani la firma sa de transport public. Daca era dupa el, Primaria trebuia sa plateasca toate cheltuielile societatii iar firma sa ramana cu profitul.

  Prelungiri.ro a detaliat problema.

  4 COMENTARII

  1. Tare as vrea sa vad daca vor fi macar 100 de oameni! Si tare as vrea sa-mi explice careva ce beneficii au cei aproape 200 000 de locuitori din Bacau de pe urma acestei echipe!
   99% din cluburile mari de fotbal traiesc din abonamentele fanilor. Cat plateste anual un bacauan idragostit de echipa de fotbal? Sau se merge pe ideea ca toti trebuie sa sponsorizam placerile unora?