A injunghiat un copil care o rugase sa curete rahatul cainelui

3
24

copil injunghiat 3Caz incredibil in Bacau: o tanara de 20 de ani a bagat cutitul intr-un copil care o rugase sa stranga mizeria facuta de catelul ei pe trotuar. Intamplarea s-a petrecut joi, in jurul orei 15.00, intr-un magazin de pe strada Mircea Eliade, din municipiul Bacau.

Politistii au stabilit ca Andreea C., 20 de ani, a fost apostrofata de mai multi copii dupa ce cainele ei s-a cacat pe trotuar in fata unui magazin.

Motivată de faptul că ar fi fost lovită, Andreea C. a mers în locuinţă şi a luat un cuţit de bucătărie, revenind în zona magazinului alimentar. Aici, conflictul a continuat, iar tânăra a intrat în magazin pentru a lovi copiii ce s-au refugiat acolo. În magazin, a mers spre grupul de copii şi l-a lovit cu cuţitul în zona coapsei stânga pe minorul de 15 ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă SURSA: Comunicat IPJ Bacau

Baiatul de 15 ani a fost dus la spital, insa nu a ramas internat; spre norocul sau, tanara nu a fost prea indemanatica si doar l-a zgariat pe coapsa.

CREDIT FOTO: Antena 3

3 COMENTARII

  1. Nu-mi dau seama foarte bine, dar din câte văd lovitura este într-o zonă în care dacă ar fi lovit perpendicular ar fi secționat artera femurală, iar copilul ar fi fost în pericol!
    Faptul că aia s-a dus în casă și a revenit cu arma în stradă ar trebui să le dea de gândit celor care o anchetează!
    Oricum…o ia lumea razna rău de tot în absența unei implicări serioase din partea organelor de ordine!

  2. “Cutit, injunghiat, premeditare, ranit”. Patru cuvinte care pentru orice retardat inseamna TENTATIVA DE OMOR. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Porcaria aia cu “a vrut sa-l sperie putin”, “a lovit sa-l raneasca nu sa-l omoare”, functioneaza numai la justitia asta incompetenta si exagerat de permisiva.
    Se pare ca la Bacau incadrarea juridica este dupa adancimea taieturii. Aveti cumva vreun pariu cu Craiova ?