Au inflorit antenele

  5
  40

  anteneantene2antene3

  Intre doua blocuri de pe strada Stefan cel Mare din Bacau au inflorit niste antene parabolice. Asa, cam din senin. La prima incercare, aia care le-au montat au fost pusi pe fuga de locuitorii din zona. Asa ca au venit ca niste furi si le-au montat pe furis. Lumea zice ca firma care a montat antenele nu are semnaturile locatarilor si se teme de radiatii.

  5 COMENTARII

  1. @ICS: ia mai citeste o data ce am scris: “Lumea […] se teme de radiatii.” Berbecutule, daca ai fi fost atent ai fi vazut ca afirmatia nu-mi apartine. Nu eu spun ca antenele emit radiatii; lumea din bloc a avut atacul asta de panica si am consemnat ca atare.

   Ba, voi la scoala nu mai invatati nimic? Sa cititi un text, sa analizati ce scrie si sa trageti o concluzie?! Pai in cazul in care nu invatati nimic, de ce nu sunteti la stana, la pascut oile si pierdeti vremea sa comentati pe bloguri?

  2. exact din acelasi motiv pentru care unii persecutati ajung blogeri pentru ca nu au altceva de facut.E usor sa scrii si sa jignesti in loc sa aduci niste argumente, din spatele unui monitor.Daca erai cat de cat lucid, puteai deduce si singur ce radiatii puternice sunt acolo, dar asa poate iti creste traficul si faci si tu un ban, ca deh…din alta parte…

   PS te rog sa interpretezi ca ironie si nu jignire…