Un gest de…

  5
  42

  rodica-popescu-bitanescu-1rodica-popescu-bitanescu-2rodica-popescu-bitanescu-3

  Rodica Popescu Bitanescu. O stiti dupa rasetul isteric si rolurile de tata pe care le joaca extrem de natural. Aseara a fost in spectacol in Bacau, la Teatrul Bacovia, in inchiderea Galei Star.

  Pana aici, nimic senzational, daca nu punem la socoteala ca a alungat lumea (actori si presa) care era adunata intr-o sala din fata cabinei unde urma sa se schimbe, cu trei ore si jumatate inainte de spectacol.

  In fine, marea artista a neamului (ca sa folosesc o expresie pe care are copyright Arhi) s-a ofuscat in timpul spectacolului pe faptul ca este filmata si fotografiata. Desi camerele video erau ale teatrului (sau ale firmei cu care are contract teatrul sa inregistreze Gala Star) iar fotografiile se faceau, evident, fara blitz.

  Asa ca duduia si-a oprit vorbele pentru a cere fotografilor si cameramanilor sa termine cu fotografiatul “ca mai exista si drepturi de autor pe lumea asta”.

  Asa ca toata presa – fotografi sau doar reporteri – si-a bagat picioarele in el spectacol si a parasit sala. Urmata in scurt timp si de o parte din public.

  PS: Ca sa nu existe suspiciuni, precizez ca fotoreporterii au primit oficial permisiunea sa realizeze fotografii pe toata durata Galei Star, inclusiv in cadrul recitalurilor. Caramitru, Mircea Diaconu sau Alexandru Repan n-au avut nimic de obiectat. S-a gasit duduia Bitanescu…

  5 COMENTARII

  1. Salut lume,

   Am citit si eu cele scrise mai sus si pot sa zic ca ceea ce zice ea, e contrar legii dreptului de autor.

   Atata timp cat la intrare madama isi punea semnul de INTERZIS FOTOGRAFIATUL (desi nu o vad traind 1000 de ani, ca vreo piesa de muzeu, care si aia E UNA MAI DE VALUARE decat madama, no offense)… cred ca ar trebui legea dreptului de autor sa o citeasca mai bine, ca nu e chiar asa… mai ales ca e un spectacol cu portile deschise si nu unul privat in casa ei, ca sa-mi zica sa nu o filmez sau sa o fotografiez. Fac o paranteza la acest aspect, ca mai nou vad ca ajung “vedetele” sa-si arate frustrarea cand vine vorba de MasMedia la fel ca si Andreea Balan. Cum au plecat din Bucuresti, repede incep cu replici de genu “sa nu ma filmati/fotografiati” sau “voi fotografi astea care vb. rau despre noi”… eu cred ca are dreptate, dar nu noi vb, ci din contra o fotografie spune 1000 de cuvinte.

   O seara placuta tuturor si sa lasam vedetismele la oparte, pentru cei in cauza 🙂