Uuuu!!! Limba a prins glas :)

  14
  24

  Limba puncteaza azi demential in editorialul Desteptarii numindu-ma “flocos complexat”. Este, totusi, un pas inainte, avand in vedere ca acum doi ani se scria despre mine in Monitorul ca-s doar barbos.

  Limba, draga, precum spui bine, am lucrat si eu la patronul tau. Doar ca eu nu l-am sters niciodata cu prosopul pe spate la iesirea din piscina.

  Se vede treaba ca e suparare mare la “imparatie” de ai primit misiunea asta dificila de a scrie despre altii folosind cuvinte care te-ar putea descrie foarte bine pe tine.

  Sper ca salariul tau actual merita prostiile pe care le scrii. Ca altfel ajungi in situatia in care te scufunzi in mocirla pe doi lei si-o punga de seminte.

  Diferenta dintre mine si tine este ca eu chiar sunt ziarist. Tu esti doar un agent de PR pentru afacerile patronului. Eu am argumente pentru ceea ce scriu; tu nu ai decat sofisme trase de par.

  Faptul ca ai decis sa folosesti gratuit invective intr-un text demonstreaza ca iti lipsesc argumentele. Ca zici despre mine ca-s “gogoman” sau “tantalau”, “flocos complexat”, ma lasa rece. Eu am curajul sa ma uit in oglinda.

  PS: Iti inteleg frustrarea. Parul meu e absolut magnific. Poti sa ma faci “flocos” cat vrei, asta este, eu nu ma pieptan cu prosopul.

  PPS: imi dau seama ca ai citit articolul la care faci referire din doi in doi. Daca-l citeai cu atentie ai fi vazut ca nu e semnat de mine.

  14 COMENTARII

  1. motivul “discordiei” este unul banal(un aspect fizic legat de parul rebel al lui contrasens), ceea ce ne demonstreaza un lucru clar: nu are nici un argument prin care sa te atace profesional.Si chiar dc ar avea, “limba”-uita-te intai in oglinda si s-ar putea sa vezi ca “ride hirb de oala netunsa”-si nu ma refer aici la aspectul fizic! Contrasens,un sfat: nu-l baga in seama,da dovada ca esti mai destept ca el-oricum esti,dar asa o mai demonstrezi tu odata!