Un striptis de adolescenta, mai periculos decit o bataie intr-un spital

6
19

In România daca-ti arati fundul gol in public esti pedepsit mai rau decit daca bati medici si asistente in spital.

Cu alte cuvinte, politistii care interpreteaza legea se tem mai mult de o adolescenta care isi da jos pantalonii intr-o sala de clasa decit de un clan de tigani care navaleste intr-un spital, bate medici si asistente apoi fura bolnavul de la Terapie Intensiva cu tot cu pat.

Pentru ca, doamnelor si domnilor, iata România, tara aleasa. “Lendofciois” si “simplisurpraizing“. Doua eleve din Falticeni au primit cite o amenda de cinci milioane pentru ca au mimat un striptis in sala de clasa. S-a facut, deci, dreptate! Poporul poate sta linistit, elevele (majore) au fost pedepsite exemplar pentru ca si-au aratat fundul unor colege care le-au filmat.


La Craiova, insa, o gasca de tigani, care a navalit intr-un spital in care le era ingrijita o ruda, a batut un medic si doua asistente, a furat bolnavul cu tot cu pat, a primit trei amenzi cuprinse intre trei si cinci milioane.

Curioasa incadrarea faptelor si cuantumul amenzilor. Ala care a dat cu pumnul si a contribuit prin actiunile sale la decesul bolnavului (care a murit dupa ce a fost furat din spital) primeste o amenda de trei milioane, cu doua milioane mai putin decit adolescenta cu striptisul.

Putem fi, deci, linistiti. Nu vom fi in pericol sa fim atacati de adolescente rebele care sa incerce sa ne arate rotunjimile de pubere. Ne vom multumi sa primim cite un sut in fund, un pumn in ficat si vreo ranga dupa ureche de la niste tigani dezinhibati de complexe.

6 COMENTARII

  1. Pai eu zic ca da, si-ti spun de ce : orice copila la varsta lor isi descopera incet-incet sexualitatea. Asta inseamna ca-si mai da jos nadragii. Se intampla si-acum 10 si acum 100 si acum 1000 (minus nadragii, atunci isi ridicau poalele), doar ca mai nou avem camere de luat vederi si raman probe.

    Totusi cu probe sau fara, ideea de-a da amenzi pentru asa ceva mi se pare din capul locului o traznaie. Pana la urma, daca mergeau la plaja cum se imbracau ?

  2. Nu mai tin minte care e incadrarea, dar ce-au facut fetele nu e prea legal. La plaja e cu totul altceva. Cat despre amenzile primite de fiecare, astea-s regulile de sus, politistii ce vina au? N-au facut ei cine stie ce smecherii cu tiganii, ca si la Bacau e tot cam atata amenda pentru bataie (am fost martora la o chestie de genul).