De ce este apa murdara?

8
50

apa-murdara-1apa-murdara-2apa-murdara-3

Un cititor mi-a trimis pozele de mai sus. “Dupa ce ca nu am apa calda de 3 zile imi mai dau si noroi in apa rece” – se revolta dansul.

Raspunsul e simplu si e raspunsul standard dat de Compania de Apa de azi de zile: pe conducte se depun particule care, in cazul unei viteze constante a apei raman in echilibru. Daca se intrerupe apa si apoi se da drumul, se strica acest echilibru si particulele se desprind de peretii conductelor si sunt antrenate pe traseul catre robinete. Ca sa nu mai existe situatii de acest gen ar trebui schimbate toate conductele din oras.

8 COMENTARII

  1. Apa este murdara pentru ca asa e la noi, ai monopol faci exact ce si cum vrei tu cu clientii tai. Livrezi produsul la ce calitate doresti tu, cand deoresti tu si ce este cel mai important la ce pret doresti tu. Pana in momentul in care aceste monopoluri vor fi inlaturate, prin aparitia unei concurente reale, suntem nevoiti sa suportam. Si in ultima instanta, alintatilor, nu va convine ca la robinet curge Cola, cafea sau ness, in functie de preferinte?

  2. Pai daca cititorul care ti-a trimis pozele se revolta … eu ce sa mai zic ? . Din cauza datornicilor la intretinere nu am nici apa rece si nici apa calda de 3 zile. Si cica va mai fi asa inca o luna. Nici nu va puteti imagina ce inseamna asta … zi de zi caram apa cu galetile de la cismea sau de la cisterna trimisa de primarie. Am ajuns in ultimul hal desi am datorii 0 la intretinere.
    Este vorba de orasul Galati …