Ce se mai fura: componente din statiile GSM

0
14

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat, prin S.N.U.A.U 112, de către o companie de telefonie mobilă, despre faptul că la staţia companiei din comuna Parincea s-a declaşat sistemul de alarmă silenţios.
Poliţiştii s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului şi i-au depistat în flagrant pe U. Adriana de 28 de ani, U Andrei de 29 de ani şi pe Constantin Ţ. de 24 de ani, toţi din municipiul Bucureşti, în timp ce sustrăgeau componente de telefonie din interiorul staţiei.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că cei trei s-au deplasat în comuna Parincea cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, au tăiat gardul împrejmuitor al staţiei, au forţat uşa de acces şi din interior au sustras componente de telefonie.
Asupra celor trei persoane, poliţiştii au găsit instrumente de tăiere şi demontare iar în portbagajul autoturismului cu care s-au deplasat au fost găsite alte elemente ale echipamentelor de telefonie mobilă, despre care s-a stabilit că au fost sustrase dintr-o staţie similară din comuna Stănişeşti, judeţul Bacău.
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Politistii au facut si o reconstituire: