Ce sa-i faci?!

  15
  21

  parcare

  Ce poti sa le faci la asemenea oameni? Sa le zgarii masina? Sa le dai foc? Sa-i iei la suturi? Ziceti, ce le putem face?

  15 COMENTARII

  1. Sa iei un par si sa ii crapi capul cretinului. Societatea scapa astfel de doua persoane, una plecata la furat in Italia, alta care este atat de tampita incat a ramas sa munceasca in Romania. Apropos de beshina aia de masina “din Italia”. Mai copii, care mai scrieti pe la ziare sau pe unde scrieti voi… nu va mai referiti la romanii plecati aiurea drept “romani plecati LA MUNCA in… sau in…”. Da, unii pleaca sa munceasca. Pleaca cu gandul acesta, adica au o intentie buna. Altii, insa, pleaca chititi sa fure din bancomate, din buzunare etc. O fi si asta munca, nu zic ca nu. Dar lasati-o mai moale cu marii eroi din Italia care salveaza Romanica.

  2. Dar de ce doar sa luam parul si sa-i crapam capul?!. Eu zic sa-l jupuim de viu, sa-l evisceram, sa-i dam foc… O fi gresit omul si n-o fi vazut marcajul? Foarte rau, al dracu’ capsunar cu beshina lui de masina… macar daca parca si el o “sufragerie pe roti” pe trecerea de pietoni, mai intelegeam dar asa, sa-i crapam capul, am zis!