S-au facut praf

4
20

accide

accident-policlinica-1accident-policlinica-2accident-policlinica-3

Azi noapte, pe la ora 12.00, in intersectia de la Policlinica Veche.

UPDATE- ambii soferi erau sprituiti:

La data de 29.06.2010, în timp ce numitul C. Remus, de 21 ani, conducea autoturismul marca Reanault pe Calea Mărăşeşti din direcţia Tic-Tac către zona centrală, ajungând în intersecţie cu str. 9 Mai, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Ford Escord, condus de numitul B. Geany de 39 ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta, rezultând avarierea autoturismelor cât şi vătămarea corporală a numiţilor: I. Simina Nicoleta de 18 ani, B. Lidia de 18 ani, V. Adrian de 18 ani, C. Remus de 21 ani şi B. Geany de 39 de ani.

Conducătorii celor două autovehicule au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru B. Geany Andrei şi 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru C. Remus, totodată la Spitalul Judeţean Bacău recoltându-li-se două probe biologice de sânge la interval de o oră în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal numitului C. Remus, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere.

S-a întocmit dosar penal numitului B. Geany, pentru sâvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi i s-a reţinut permisul de conducere. SURSA: IPJ Bacau

4 COMENTARII