Soferul implicat in accidentul consilierului Lucian Iancu s-a sinucis

  1
  20

  Soferul care conducea basculanta de care s-a izbit masina condusa de Lucian Iancu, consilier al primarului Bacaului, s-a sinucis ieri dimineata, prin spanzurare.

  Constantin S., 54 de ani, mai fusese implicat intr-un alt accident mortal, lovind grav pe trecerea de pietoni o adolescenta care a murit dupa cateva saptamani de chin.

  Link

  1 COMENTARIU

  1. Fara legatura cu subiectul trist expus aicilea – Razvan draga, scuze ca poate inoportunez, deh, dar m-a cam pocnit in freza o stire pe care am vazut-o acum pe teveu: Turcia a anuntat crestere economica in primul trimestru 2010 de 11,7%. Deci aproape doispe la suta. Turcia. Buuun… Intreb si te intreb, nu ar fi fain sa faci un pic de documentare pentru un eventual articol la jurnalul matale, sa scrii acolo ca mai toata Europa este pe plus in ultimul an, in timp ce Vladescu si ceilalti circari behaie si dau vina pe criza mondiala ? Care criza mondiala, derbedeilor, intreb ? Zic si eu, nu ar fi interesant sa dai, Razvane, niste telefoane astora de la nivel local, sa ii intrebi cum e cu criza asta, unde au vazut-o, poate ca suntem noi toti tampiti si avem orbul gainii, poate sunt ei genii si stiu sa interpreteze plusul ca si minusul, nu stiu. Dar sa ne dumireasca, sa nu ne lase asa, prosti si derutati. Pe bune, poate merita sa iei telefonul frumos, dupa care salut domnu Berca, uite datele, sunt din cutare surse oficiale, uite cum toate statele din G20 sunt pe plus de doi ani incoace, la fel si mai toata Europa, ei, cum se face de noi ne-am cacat in bantaloni de avem deja diaree ? Pe bune, domn’ Berca si onorabili pedelisti parlamentari (si nu numai), cum pana mea e cu criza asta care ne lovi numai pe noi, dar noi tot dam vina pe ceilalti ? Pardon ? Scuze daca inoportunai, dar chiar is Dunare de nervos. TURCIA ?!!!