O tara guvernata de cretini

3
21

copilaria-lui-boc

Cum sa nu iau foc cand am auzit raspunsurile date de Boc la niste intrebari simple? Care om normal nu ar sari in sus de trei metri cand ar auzi din gura idiotului-sef pus peste tara ca de vina pentru inundatii sunt aia care au guvernat acu’ doi ani.

Sa ne lamurim: Directia Apelor Siret, cea care are in grija apele din bazinul raului cu acelasi nume, a fost in ultimii ani o pusculita PDL. Condusa de oameni PDL.

Pe la sefia institutiai au trecut Tudorita Lungu, actual subprefect, Constantin Draganuta, fost viceprimar al Bacaului, Neculai Olaru, actual prefect.

Toti de la PDL. Ei au centrat, ei au dat cu capul.

Ultimele inundatii la Saucesti au fost in iulie 2008. In toamna acelui an au fost alegeri parlamentare. Guvernul care s-a format dupa alegeri a fost compus din reprezentanti ai PDL si PSD, cu premier Emil Boc.

De doi ani, dupa ultimele inundatii, premier este Emil Boc. Iar idiotul de Boc spune cu gurita lui ca de vina pentru inundatiile ACTUALE este Tariceanu. Ca in ultimii doi ani Tariceanu a fost premier si altii au controlat Directia Apelor Siret.

In tara asta vinovati sunt toti cu exceptia membrilor PDL.

3 COMENTARII