WTF? RDS baga publicitate cu forta pe gatul clientilor

  8
  35

  spam-rds

  Ok. Deschid computerul, dau sa intru pe blog si ce vad? In loc sa accesez contrasens.com, RDS, in marea sa bunatate, ma redirectioneaza spre o reclama de-a lor. Fuck! Stimati domni de la RDS, eu va platesc un serviciu cinstit, negustoreste. Voi imi dati acces la Internet. Atat. Nu-mi bagati pe gat reclamele voastre, daca aveti ceva de comunicat, cutia postala va sta la dispozitie.

  Daca imi dadeam acordul sa va primesc mesajele publicitare, n-aveati decat. Dar nu mi-ati cerut si nu v-am dat acest acord. Prin urmare doresc sa beneficiez in continuare de serviciile pentru care am platit, nu de publicitatate bagata pe gat.

  Cand introduc o adresa in browser, ma astept sa intru pe acea adresa, nu pe una de-a voastra!

  8 COMENTARII

  1. Nici mie nu mi se pare publicitate bagata pe gat acest lucru se intampla sporadic maxim 1 pe an. Si poate vor sa promoveze faptul ca poti vedea factura pe internet pt. a elimina plicurile trimise prin posta si a nu mai consuma hartie si face costuri intile cum e la orange sau vodafone.

  2. In cazul asta, poti sa renunti la serviciile lor. Practicile de genul asta in ziua de azi sunt oricum practicate pe mai toate site-urile mari, prin bannere intruzive. Consider sistemul lor destul de fair-play atata timp cat nu fac reclama unor servicii conexe (de serviciul de internet oricum beneficiezi – nu ar avea sens sa-si faca reclama) si iti comunica ceva util de care s-ar putea sa nu ai habar.

  3. Nu este vorba de site. Este vorba de serviciul de internet. E ca si cum as incerca sa aprind lumina, si, inainte sa lumineze becul, mi-a apare o reclama a lui E.On. Sau, inainte sa deschid televizorul sa ma uit la un film, mi-ar apare reclama la UPC. Sau, inainte sa inceapa sa curga apa la robinet, ar trebui sa ascult o reclama a Companiei de Apa.