Elena Udrea ameninta Telegraph cu tribunalul

  2
  18

  Va transmitem spre informare, cererea de Drept la replica adresata de ministrul Elena Udrea cotidianului The Daily Telegraph, în urma publicarii articolului “Flood victims given high-heeled shoes”.

  Cerere drept la replica

  Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul dezvoltarii regionale si turismului din România, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. În urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati în nevoie peste 100 de tone de îmbracaminte, încaltaminte si mai ales alimente. Printre
  lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Saucesti, afectata de inundatii, s-au aflat câteva zeci de perechi de pantofi de dama. Referitor la ajutoarele strânse pentru Saucesti, era vorba în total de peste 20 de tone de alimente, îmbracaminte si încaltaminte, în special pentru copii.

  În ceea ce priveste afirmatia potrivit careia Elena Udrea ar fi pozat în bikini, va informam ca acest lucru nu este adevarat. Pozele care apar cu periodicitate în presa nationala si internationala, ori de cîte ori se încearca punerea ministrului Udrea într-o situatie neavantajoasa, au fost facute de un paparazzo, în timpul unei vacante petrecute pe litoralul românesc al Marii Negre, în urma cu multi ani, când Elena Udrea nu detinea functia de ministru. Aceasta situatie a fost clarificata în repetate rânduri, dar, observatiile de acest tip continua sa apara, de aceea suntem nevoiti sa corectam informatia de fiecare data.

  În speranta ca viitoarele referiri la activitatea ministrului Elena Udrea vor fi mai atent verificate si nu vor fi preluate informatii false sau partinitoare, va asiguram de întreaga noastra consideratie.

  În situatia in care nu veti publica dreptul la replica, ministrul Elena Udrea intelege sa se adreseze instantelor competente pentru juste despagubiri.

  Biroul de presa

  O sa comentez oleaca mai la vale.

  2 COMENTARII

  1. Am remarcat zilele trecute un alt material in presa internationala in care guvernul nostru era mustrat pentru incompetenta sa, dar ceea ce mi-a dar de gandit a fost fraza de final: Europa e cu ochii pe voi!. Oare cat o sa mai aiba rabdare Europa cu Romania? Deja suntem pe primul loc la fraude privind fondurile europene, suntem pe primul loc la NE-cheltuirea banilor europeni si … pe primul loc la incompetenta!