PDL Bacau intra in silenzio stampa cu presa din afara familiei

  pdl-silenzio-stampa-

  PDL Bacau a organizat ieri o conferinta de presa la care a invitat doar familia de jurnalisti care-i sunt apropiati: Trustul de Presa Desteptarea si Realitatea TV. Cu titlu de exceptie, a fost invitat si postul Euro TV.

  N-au fost invitati Ziarul de Bacau, Adevarul de Seara, 1TV Bacau, Mediafax, Antena 1&3, PrimaTV, ProTV.

  Astfel, PDL a evitat sa raspunda unor intrebari incomode care ar fi putut sa-i fie adresate dupa ce a anuntat ca va milita pentru dizolvarea actualului Consiliu local, pe care-l considera nereprezentativ. Pentru ca, domnii de la PDL umbla cu masuri diferite si aleg tot timpul doar ceea ce le convine.

  1. Daca actualul consiliu local nu mai este reprezentativ si trebuie dizolvat, de actualul Parlament nu se poate spune la fel?

  2. PDL a condamnat la nivel central subventiile, sporurile si, in general, tot ce inseamna cheltuiala a Statului cu bugetarii si “asistatii”. La nivel local, insa, PDL doreste subventionarea tuturor cetatenilor Bacaului, indiferent daca sunt in sistem centralizat sau nu. Nu spun ca e bine sau rau, spun doar ca intre declaratiile de la Bucuresti si cele de la Bacau exista o mare contradictie.

  3. Cei cinci consilieri PDL care au votat fara intrebari proiectul de subventionare de la bugetul local NUMAI pentru cetatenii racordati la CET s-au razgandit, dupa cum spuneam, si au decis sa protesteze prin neparticiparea la sedintele de Consiliu. Sunt curios sa aud parerea “specialistilor” care condamnau decizia Opozitiei din Parlament de a nu participa la anumite sedinte in semn de protest.

  PS: Misto pontul cu incetarea de drept a mandatului in cazul celor care lipsesc nemotivat de la trei sendinte consecutive, nu?

  3 COMENTARII

  1. Ar mai fi si altii pe care nu i-au invitat. De exemplu, bloggerii. Daca ma cheama, eu ma duc. Ar fi si mai simplu pentru ei, din mai multe puncte de vedere.
   Cel mai important e ca sunt nevoit sa ma documentez de la TV Bacau si Realitatea. Cum selectiile pe care le fac cele doua posturi sunt de obicei cretine, s-ar putea sa trag concluzii gresite.

   Oricum, nu sunt de vina cei care au participat, ci gazdele, care se află la putere doar pentru cititorii mortilor din Desteptarea. Si, evident, ca sa-l ajute la biznis pe Sechelariu.
   Astept anticipatele locale, sa vad daca ia PDL mai mult de 10 la suta.