Iaca vine targul din nou

Târgul de produse tradiţionale româneşti îşi deschide din nou porţile în Bacău, în perioada 16 – 23 decembrie 2010, în Parcul Catedralei.

Timp de şapte zile, locuitorii municipiului Bacău se vor putea bucura de gustul unic al brânzei de burduf, de aroma cârnaților condimentați, de savoarea pastramei de berbecuț, vor putea cumpăra pâine sănătoasă de casă sau vor putea gusta sărmăluțele cu mămăligă și carnea proaspătă friptă pe grătar.

Târgul va fi deschis de joi, 16 decembrie, până joi 23 decembrie, zilnic, între orele 9.00 – 20.00

Ba eu nu vreau carne proaspata la gratar ci niste fasole la cazan. Ca data trecuta n-am apucat. A, si cine nu si-a luat inca oala de ceramica o poate face :))

Pe de alta parte, faptul ca aceste targuri se organizeaza tot mai des in ultima vreme inseamna ca vanzarea merge si ies banii. Ce sa spun, preparatele sunt excelente, preturile sunt cam piperate, insa, per total, iaca rupi niste bani ca sa iei ceva de calitate.

Altceva, insa, vreau sa subliniez: oare producatorii din industria carnii nu vad ce succes au produsele traditionale? Ca, ma gandesc, ar putea face un ban gramada si ei daca s-ar apuca de creat cate o linie de produse de acest gen.

Pentru ca, sincer, sunt satul de cate E-uri si zgarciuri gasesc in “porcariile” din supermarketuri.

2 COMENTARII