BMW-urile trec numai pe rosu. In Bacau

11
48

La minutul 0.52. Via

11 COMENTARII

  1. puteam sa jur ca e BMWul alb cu nr WMW care ii sfideaza pe toti in trafic! sofer e beizadeaua lui Leustean de la Levisticum, care merge pe strada de parca e facuta de tacsu numai pentru el. trece pe rosu, depaseste pe linie continua si multe altele. asta e moartea pe sosele! aloooo politiaaaaa…luati-i carnetul si trimiteti-l la testare psihologica!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Omu e managerul unui hotel din bacau si isi face foarte bine meseria dupa cum vedeti.doar ca capra vecinului….poate avea vre o intalnire si se grabea,dar voi care frecati luleaua toata ziua nu aveti cum sa intelegeti.eu unul l am cunoscut si nu e deloc ceea ce spuneti voi.Munceste si de asta merge cu ce merge si voi pe jos.Pe langa astea asa e cum a zis Ionut si chiar are talent.cred ca e al 3 lea sau al 4 lea SOFER din oras.

  3. Cristi, mi se rupe ce functie are omul respectiv. E la fel de neimportant daca avea intalnire si se grabea. Nici nu are importanta daca il invidiaza sau nu cineva. Retine, insa, ca atata vreme cat semaforul este ROSU, el trebuie sa respecte acest lucru, la fel ca ultimul somer cu Dacie.

    Iar cata vreme nu respecta reguli elementare de circulatie, nici nu are importanta ce talente de sofer are. Pentru ca soferii ADEVARATI sunt cei care respecta regulile.

  4. Cristi darling, daca tot esti asa de bengos si crezi ca o sa te scoti la nesfarsit in Romanistan cu filosofii de viata de genul celor pe care le emani, ia viza de SUA, inchiriaza o masina acolo si apuca-te de texte dintr-astea cu trecutul pe rosu si vai, eu sunt sofer tare sau nenea politistul, vezi ca tata e mare mahar. Fa tu asta, te rog, si daca nu iti iese pe nas tot borsul pe care l-ai papat decand era matale consumator de biberon, sa-mi zici mutu. Cat despre neica nimeni asta cu manageriatul lui de hotel, o sa-l vada intr-o zi mama dracului si ii va trece brusc talentul de mare sofer, asculta ce-ti spun. Ce munceste asta, ma ? Ce produce ? Manageriaza un hotel ? Ce e aia ? Suntem cumva la Las Vegas si nu stiam ? Ce mare branza este sa ai o dugheana intr-un oras de mana a doua, unde singurii turisti sunt cei veniti la nunta vreunui neam ? Vezi poate-l calsa fiscul, daca tot ii faci publicitate, si isi muta domiciliul pe trotineta.