Mi-am luat camera auto

15
24

E chinezeasca, a venit din Hong Kong dar a meritat asteptarea. A costat 68 USD plus TVA romanesc platit la vama. Scoate videoclipuri in format AVI pe care le imparte in secvente de 2, 5 sau 15 minute. Are incorporate doua camere video de 8MP fiecare: una pentru fata, cealalta pentru inapoi. Ieri am prins si doua chesti interesante in trafic.

Cea mai naspa parte e ca trebuie sa o scot si s-o pun inapoi de fiecare data cand ies sau urc in masina, ca doar n-o s-o las pe parbriz. A, si cablurile chinezesti sunt inutile. Bine ca le am pe ale mele.

15 COMENTARII

  1. Va impartasesc ca in ultimul an am avut parte de 3 accidente, toate s-au soldat cu avari, precizez ca nu am fost vinovat in niciunul dintre accidente. Dupa constatari ce au necesitat acte si multa rabdare mi0am reparat de fiecare data masina din fonduri proprii deoarece asiguratorii nu au binevoit sa plateasca in nici o situatie cu toate ca 2 dintre incidente au au fost insotite de procese-berbale de la politie. Asa ca mi0am cumparat un dvr auto, ba chiar am si facut un site on-line unde incerc sa promovez ideea de camera auto: http://www.cameraauto.ro/ Sper sa se popularizeze ideea. Inteleg ca in alte tari este impusa de lege sau de asigurator.
    Spor in toate!

  2. Salutare tuturor.
    De curand mi-am achizitionat o camera care sper sa se dovedeasca utila la nevoie. Partea interesanta la ea este ca are si reciver GPS si un soft dedicat pentru PC care reda apoi inregistrarile, afisand si traseul parcurs pe Google maps.
    Aveti grija cu chinezariile, eu am fost norocos si am prins ceva de calitate.
    Daca se poate sa pun link, poate mai e cineva interesat, http://videotur.ro/camera-auto-x3000-dubla-GPS .

    Drumuri bune, fara incidente va doresc.

  3. Sal, mi-am luat si eu camera auto dvr oglinda ( asta e camera http://www.cameraauto.ro/32-camera-auto-dvr-oglinda.html ) si deja am avut un accident. Nu eram eu vinovat, dar bou ala nu a recunoscut, iar “Garcea” ii dadea dreptate. Noroc ca am avut camera si am filmat, arandu-le la retardati filmarea. Cu politistii din ziua de azi e jale, mai ales cu traficul mult prea aglomerat. Luati-va camere, la 300-400 va gasiti camere bune si scapat de stres. II recomand pe baietii de la CameraAuto.ro. Drum bun!