Accident la Buhusi – doi copii omorati de un sofer incepator  Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că in timp ce U. Alexandru conducea un autoturism pe strada Libertăţii din Buhuşi, in dreptul unui imobilul, s-a angajat in efectuarea unei depăşiri regulamentare si pe fondul vitezei si a lipsei de experienţă în conucere a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat doi minori de 14 şi 16 ani.

  Minorul de 16 ani a decedat la afaţa locului iar minorul de 14 ani a fos transportat cu ambulanţa la Spitalul Buhusi unde ulterior a decedat.

  U. Alexandru este posesor al permisului de conducere categoria B. din luna februarie 2011. SURSA: IPJ Bacau

  FOTO: Marius Fundulea

  12 COMENTARII

  1. “soferul” este cazul tipic de cocalar, nesimtit si incult. dupa ce a terminat scoala de soferi si a luat permisul, dupa a 3-a incercare, prima intrebare care a adresat-o instructorului auto a fost “cum pot sa fac ca la plecare masina sa scoata fum din roti?”. o are pe ma-sa in italia care i-a trimis bani sa-si ia masina. masina o cumparase chiar in ziua accidentului. acum am auzit ca-si cauta un avocat bun care sa inventeze tot felul de scenarii care sa ii scuze “eroarea” facuta.