Vasile Nistor va fi sefulet pe la Senat

0
25

Dupa trecerea din barca gaurita a PDL in naveta de patrulare a PC-ului, senatorul Vasile Nistor va fi pus ceva sef pe la Senat. Seful organizatiei judetene a Partidului Conservator, Constantin Avram, a avut nevoie de circa cinci minute pentru a spune cu cuvinte elaborate si fraze intortocheate acest lucru intr-o conferinta de presa desfasurata ieri.

Mai mult, statutul partidului va fi modificat pentru ca Nistor sa fie ales si in structurile de conducere centrale. Lucru care ar fi suficient, cred conservatorii bacauani, ca Nistor sa nu incerce o lovitura de palat pe plan local si sa obtina si sefia partidului in judet.

Si mai mult, se pare ca trecerea senatorului la PC i-a rezolvat acestuia si problema colegiului in care va candida. Desi conservatorii n-au vrut sa spuna care este, jongland cu ideea unei schimbari a legii electorale si, implicit, a organizarii colegiilor, este logic sa presupunem ca Nistor va candida pe Valea Muntelui, acolo unde, pe de o parte, va folosi logistica si influenta primarilor PDL pe care si i-a fidelizat in timp iar, pe de alta parte, exista structuri ale PC-ului destul de puternice (PC controleaza Primaria Moinesti).