Cine pe cine a pacalit? Gabriel Dutu a luat plasa de la Dan Negru

  0
  20

  Directorului Teatrului Bacovia, actorul Gabriel Dutu (il stiti, joaca in telenovela aia cu mult sex, Narcisa Salbatica), i-a fost facuta ieri o farsa de zile mari. Cel putin teoretic, pentru ca la cate s-au petrecut pe scena si pe langa, ar trebui sa fii nauc bine sa nu-ti dai seama ca este o facatura.

  Despre ce a fost vorba? Pai a fost pus sa joace intr-un spectacol la care publicul era format, chipurile, din orbi – cu bastoane albe si cu ochelari negri. O spectaoare s-a apucat sa-si strige cainele si sa-l caute prin teatru, alt “orb” nimereste scara si ajunge pe scena spunand ca vrea la buda si, in fine, o admiratoare fanatica, presupus oarba, urca si ea pe scena, il imbratiseaza, ii declara dragoste si se leaga cu catuse de Dutu.

  Vine un echipaj de la Ambulanta, vine si un politist care pune banda reflectorizanta pe scena ca sa delimiteze “locul crimei” si vrea sa ia declaratii, in fine, niste chestii absolut normale intr-o zi de duminica la teatru. Iar Dan Negru nu a venit, ca doar nu era nebun sa bata drumul pana la Bacau.

  In fine, un fotoreportaj detaliat gasiti, ca de obicei, pe Bacau Expres.