Cum te baga femeia in belea sau trei masini busite din cauza unei purtatoare de fusta

Un Subaru condus de o distinsa doamna a parcat pe o aleea de acces, care era deja partial blocata de o Dacie. De pe strada principala (9 Mai) nu se vedea ca aleea e blocata asa ca, atunci cand un VW a incercat sa faca dreapta sa intre in parcare, soferul a fost nevoit sa franeze, ca sa nu intre in fundul doamnei.

Pac-Pac, doua masini s-au izbit. Una de VW, cealalta, de masina care a intrat in VW. Masina doamnei a scapat neatinsa. C-asa-i in tenis…

FOTO: Andrei POPA

1 COMENTARIU

 1. Dacia aceea BC-17-GYA vesnic e parcata in acea zona (intrarea pe respectiva alee)
  De foarte multe ori ea era cea care bloca intrarea pe alee.
  Mereu m-am intrebat daca proprietarul ei este sanatos la cap la modul cum o parcheaza pe acolo si cum de niciodata nu se sesizeaza politia.
  Dar cu politia nu ma mai mira nimic – acum vre-o 2-3 ani, pe aceeasi alee era o duba care tocmai atunci descarca marfa si nu dorea deloc sa plece curind. Am incercat sa-l ocoloesc, urcind cu o roata pe o bordura si mi-a fugit roata jos si astfel m-am “scarpinat” putin de duba (la mine s-a zgariat o aripa la el mai nimic). Soferul dubei nu a vrut sa mearga la politie, iar eu dupa ce le-am prezentat politistilor inclusiv fotografii cu duba parcata aiurea si cu masina mea, mi-au zis ca de vina sunt eu – orice sofer poate sa parcheze si in mijlocul intersectiei, iar daca eu il ating/lovesc sunt vinovat. Asa ca pina la urma tot eu am fost cel “f**** si cu banii luati”.
  Deci nu trebuie sa ne mai mire nimic – rolul politiei e sa stea la pinda zi de zi cu radarul la Bogdan Voda ca la max. 20 min. pica un fraier si astfel isi fac si ei planul la amenzi – nu mai conteaza ca in oras e vraiste.
  De politia primariei, care raspunde de parcari – acelasi lucru – la piata sau pe langa Biserica Sf. Neculai gasesc repede fraieri ce parcheaza aiurea le pun gheara la roata si astfel planul se face repede.