Bovina romana cu masina italiana

Un bouleano rumeno, cu masina imprumutata din Italia s-a ofuscat ca nu m-am dat la o parte din calea mariei sale cand m-a semnaliza cu farurile.

Si a procedat ca orice cocalar care se respecta: m-a depasit si a franat brusc.

Probabil ca ar fi fost mai bine sa-i indoi nitel tabla. Ca aveam dovada video ca el a franat fara motiv.

13 COMENTARII

 1. Daca prima banda este libera trebuie ocupata, e respectul intre soferi, nu legea. Legea iti permite sa ocupi ce banda vrei.
  Eu te sfatuiesc sa mai faci o investitie sa iti mai iei inca o camera si sa o lipesti pe spate :)). In acest mod se vedea clar ca broscarul a executat o manevra de depasire a unui obstacol incomod (micul si neinsemnatul matiz alb) pe care mai intai l-a agresat violent cu lumini xenon dupa care l-a lovit din nou din fata cu noua tehnologie LED a spopurilor de pe spate. Puteai sa depui o plangere la politie in acest sens … terifiante momente :p
  Daca ii atingeai pe toti pana acum schimbai multe elemente ale masinii pe banii lor ;). Si de ce nu … poate iti luai una noua :D.

 2. “Când circulaţia se desfăşoară pe două sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de către conducătorii de vehicule în funcţie de intensitatea traficului şi viteza de deplasare, având obligaţia să revină pe prima bandă ori de câte ori acest lucru este posibil, dacă aceasta nu este destinată vehiculelor lente sau transportului public de persoane.”

  https://sites.google.com/site/prioritateadetrecere/circulatia-pe-benzi

 3. O singura mare-problema: in Bacau, in general, soferii s-au invatat sa parcheze masinile pe prima banda. Din 200 in 200 de metri dai peste cate o masina oprita pe banda intai, care, evident, nu mai poate fi folosita pentru circulatie.

  Acum, ar fi trebuit sa fac slalom de pe banda 1 pe 2 doar pentru ca un sofer cu fumuri in cap avea chef s-o arda cu 100 la ora prin oras?

  Dar, revin, imi place maxim ca imi dati lectii din Codul Rutier insa de bovina care a incercat sa provoace un accident nu spuneti nimic!