Hrebenciuc despre Sechelariu: “e putin bolnav”

Liderul PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a spus azi, in cadrul unei conferinte de presa organizate cu ocazia vizitei lui Victor Ponta, ca Dumitru Sechelariu este putin blonav: “domnul Sechelariu are alt gen de probleme, ca sa nu spun de sanatate”.

“Eu din 2002 am o relatie rece cu fostul domn primar. Din 2004 n-am mai vorbit. Elucubratiile pe care domnia sa, cu care vad ca aveti un contact saptamanal pe televiziune, sunt problemele domniei sale, nu sunt ale mele” – a mai spus Viorel Hrebenciuc.

3 COMENTARII

  1. 2002 ?! Dar ce cautai matale, domnu’ H, la emisiunea TV a nataraului, in iunie 2004 ? Au poate ca nu mai retii ca ai venit inainte cu cateva zile de alegerile din 2004, si l-ai pupat pe primar drept in dosul lui mare, emanand mesajul de la Nastase, si anume ca partidul il sustine pe Sechelaru ?

  2. Minciunile cu sondajele le furnizau altii si la unul si la altul (daca stam bine si ne gindim aceleasi mopdel de sondaje au functionat si la alegerile prezidentiale din 2009, iar pe atunci prin 2004 la turul doi stim bine cu cine se poza Stavarache – in stanga cu Voiculescu si in dreapta cu Basescu).
    Nu cred ca Hrebenciuc ar fi avut vre-un interes sa-l vada pe Stavarache primar, asta ar fi chiar culmea. 🙂 – plus ca oricum nu a dat bine la sefi ca Bacaul lui (ca organizatie PSD de judet) a pierdut functia de primar in cel mai mare oras al judetului – eu cred ca si el a avut prea multe incredere in Sechelariu si in “forta” sa de a coaliza votantii atunci.
    Oricum alegerea lui Stavarache a fost pe fond de nemultumire fata de Sechelariu, nu pe fond de ce bun primar ar putea fi.
    Daca Stavarache candida in 1996 sau in 2000 cu Sechelariu nu avea nici o sansa (apropos cine stie a candidat sau nu?)