Centrala atomica de la Traian, langa Bacau

  8
  26

  Cum spuneam, exista un studiu pentru amplasrea celei de-a doua centrale nucleare din tara. Pe lista localitatilor apare si Traian – Bacau.

  Desigur, dupa ce idiotii de la Greenpeace au obtinut in instanta desecretizarea studiului. De ce “idioti”? Pentru ca nu-i vad agitandu-se atata sa lupte impotriva poluarii cu petrol si bioxid de carbon cat se lupta pentru a interzice centralele nucleare.

  Iar alti idioti monumentali le tin isonul si opresc centralele nucleare in plina explozie a preturilor la petrol.

  8 COMENTARII

  1. stai linistit, ca daca mai sunt si altii ca tine nu se va mai face in vecii vecilor alta centrala atomica in Romania. Dar sa privim latura pozitiva” vom trai mai sanatosi pentru ca vom merge mai mult pe jos, vom face manual muncile pe care le fac acum masinile si ne vom culca odata cu gainile ca nu vom avea curent ca sa ne stricam mintile uitandu-ne la televizor!

  2. Eu din figura nu vad decat o aruncatura de locatii pe cursuri de ape….adanci ! O CN trebuie amplasata tinand cont si de falii de cutremure si rezulta cu succes ca zona NE a Moldovei va fi automat scoasa din discutie. Si nu-i fa idioti pe Greenpis, fak si ei ce pot. Daca se vor termina lucrarile la reactoarele 3 si 4 si se vor porni la 5, ma voi gandi serios la aceasta chestie. Pana atunci cred ca ar fi util sa discutam despre centura Bacaului sau alte lucruri care ar fi utile daca s-ar executa … candva.