Se poate sparge contul de la Orange?

  3
  22

  Intrebarea e cu dichis si nu prea. De exemplu, o persoana care-si plateste facturile la telefon prin aplicatia de pe portalul Orange s-a trezit ca a incarcat intr-o zi o cartela de telefon a unui tip din Afumati cu 25 de euro. De trei ori: 10, 10 si 5. A patra tranzactie a esuat.

  Depune plangere la Politie si la Orange. Politia ii spune ca e plina de astfel de sesizari. Orange zice ca o sa cercetaeze, da-i trimite factura sa plateasca si aia 25 de euro. Plus TVA.

  Acum, persoana resoectiva nu vrea sa plateasca aceasta suma. Pentru ca – zice ea – ar insemna sa incurajeze hotia. “Si ce sa fac, dupa ce-l prinde sa stau sa ma judec cu ala care a furat acesti bani ca sa-mi recuperez paguba”?

  Asadar, intrebarea este: se poate sparge platforma securizata de plati Orange? Sau este vorba despre cineva din interior?

  3 COMENTARII

  1. chiar astazi m-au sunat de la orange cica, propunandu-mi sa imi reinoiesc abonamentul pe care il am cu unul mai nou de tip delfin sau ceva de genul, i-am spus persoanei in cauza ca e interesant dar nu pot face asta asa pe moment ca am nevoie de ceva timp de gandire, fiind foarte insistent am spus ca acum nu voi face aceasta mutare,in acel moment persoana de la celalt capat al firului inchizand diresc linia.

   Tare mi-e ca sunt niste hoti, ori personalul Orange este foarte foarte neprofesionist