Romanii sunt patrioti si stiu si engleza :))

  0
  16

  Probabil stiti ca vineri, un DJ celebru, pe nume ATB, a sosit in Bacau si a sustinut un concert. Omul are cont pe Facebook si a comentat pe drumul de la Bucuresti spre Bacau:

  Pffff…. After two hours flight we have another 3hours trip by car. And it’s raining cats and dogs! To be honest I hate this dangerous streets here in Romania!!

  Au urmat peste 200 de comentarii ale romanilor care ori il aprobau si dadeau cu infrastructura de pamant, ori luau apararea bietei noastre tarisoare, furata de un guvern incompetent.

  Cel mai delicios a fost comentariul asta:

  Flores Florentino Nu e Romania asa periculoasa precum crezi,pacat Andre ca asculti toate prostiile spuse de altii Ai fost de foarte multe ori in Bucuresti si nu au fost probleme, sint alte orase unde iti este frica sa mergi pe strada,Referitor la ciini si pi…sici sa nu uiti sa vorbesti cu bagaboanta aia batrina de brigitte bardot cind a sarit ca arsa sa apere maidanezii Brasovul si Bacaul sint orase frumoase si multi turisti se indragostesc de peisajele din Romania,mai sint si romani prosti si fuduli care au uitat unde s-au nascut si au inceput sa manince cacat ca aici e periculos. Nu e bronx, nici medelin, nici mexic e Romania si nu e periculos. SICTIR ROMANILOR CARE COMENTEAZA NEGATIV !

  Da, pentru comentator, expresia it’s raining cats and dogs inseamna pur si simplu ca ploua cu caini si pisici :)) Nu ca ploua cu galeata 🙂