O fi vreo legatura?

  1
  23

  Un consilier local PSD a propus infiintarea unor piete volante in Bacau. Nicolae Zaharia zice:

  Amenajarea unor pieţe volante, la limita proprietăţii lanţurilor comerciale din oraşul Bacău, reprezintă o soluţie de a forţa marile magazine să practice preţul cinstit, dar şi o alternativă pentru băcăuanii care aleg să mănânce sănătos. Pieţele alternative vor funcţiona sâmbăta şi duminica, iar în acestea vor avea acces doar producătorii autentici, în baza unor certificate de producător verificate.


  In acelasi timp, Grupul Mercadia Holland BV al lui Dinu Patriciu a anuntat ca intentioneaza sa deschida anul acesta magazine MIC.RO in Bacau. Stiti ce-s alea, nu? Niste magazinase volante pe roti in care se gasesc produse alimentare – dulciuri, racoritoare, legume – tigari si ziare.

  1 COMENTARIU

  1. daca s-ar concretiza, masura ar fi buna, ca pietele noastre sunt pline de tigani “producatori” care nici nu stiu a tine sapa in mana si de comercianti… cred ca nici 10% din marfa nu este autentic romaneasca…
   culmea, chiar discutam cu sotia ca nici guma de mestecat nu mai e ce a fost (mai tii minte guma aia turbo, care se intarea pe masura ce o mestecai?)!