“Pinalti” isi face televiziune nationala. Pentru PDL? Pentru Udrea?

  3
  20

  Acum cateva zile, CNA a emis o licenta audiovizuala prin satelit pentru Giga TV Bucureşti, la solicitarea societatii S.C. Sonic Media S.R.L. Piatra Neamţ. Ce nu s-a obosit aproape nimeni sa afle este ca firma nemteana se afla in curtea familiei “Pinalti”.

  Potrivit proiectului depus la CNA, în prima etapă de dezvoltare , Giga TV va emite în Bucureşti şi în întreaga zonă de est a României, urmând să se extindă în toată ţara. Cu un format generalist, televiziunea va difuza producţie proprie în proporţie de 54,14% şi producţii ale altor producători – 45,86%. Vor fi difuzate programe de divertisment şi alte tipuri de programe (35,76%), programe de informare (25,71%), programe educative, culturale şi religioase (17,96%), filme (8,57%), publicitate (12%). Link

  Sa vedem cine este Sonic Media S.R.L

  CUI: 12847786
  Nr. ORC: J27/97/2000
  Obiect principal de activitate: Servicii de reprezentare media
  Sediu: PIATRA NEAMT, str. MIHAI VITEAZUL, bl.C1, parter
  Capital social: 2.500 RON
  Actionari/Asociati:
  ¤ BANIA ALEXANDRU-IOAN (09.04.1985) – 100%
  Administrator(i):
  ¤ NECHITA DANIEL (09.10.1970)
  Informatiile referitoare la sediu, capital social, obiect principal de activitate, asociati, administratori/cenzori sunt valabile la data de 02.05.2011 Link

  Sonic Media a fost detinuta pana de curand de Giorgiana si Gabriel Stefan, copiii primarului din Piatra Neamt. In urma unui scandal local cu privire la finantarea televiziunii familiei Pinalti, societatea care administreaza televiziunea, Euromedia TV, a fost cumparata de un ilustru anonim pe nume Marius-Mihail BĂNIA, angajat al altei firme detinute de familia primarului dein Piatra Neamt. Administrator la Euromedia a ramas, insa, Daniel NECHITA, acelasi cu Daniel NECHITA care administreaza Sonic Media, cumparata (prin aport de capital – 50 de lei – si iesirea din asociere a copiilor lui Pinalti) de Alexandru-Ioan BĂNIA, 26 de ani.

  Evident, mai multe detalii, piperate cu condamnari pentru santaj, cercetari pentru ucidere din culpa, si alte faze meseriase, gasiti aici.

  3 COMENTARII

  1. Nici nu ma mira faptul ca subiectul nu a ajuns in presa centrala. De luni, baietii portocalii au scandal mult mai mare aici la Piatra Neamt si cand spun asta ma refer la faptul ca in joc sunt banii pentru campania electorala locala din 2012; mai precis, portocalii din Neamt au dat-o rau in bara la institutia publica prin care vroiau sa delapideze bani publici.