Micul geniu al distrugerilor. O zi din viata unui tractor

  0
  17

  Ionut, tractorist din intamplare, 31 de ani. Isi conducea tractorul pe ulita din Damienesti (BC) si-l vede pe Florinel, 23 de ani, care se tragea cu scuterul prin fata crasmei din sat. Tractoristul si-a amintit ca are o oaresce problema nerezolvata. Asa ca opreste, coboara si-i frige un levier peste mana scuteristului. Care fuge.

  Ionut, care isi dorise toata viata sa se faca tractor, se urca din nou la volan si, cu miscari precise de du-te – vino, face tandari scuterul. Si un autoturism care fusese parcat in zona. Si cand spun “tandari”, inseamna ca 70 la suta din masina e fier vechi.

  E drept, au incercat unii sa-l opreasca pe nervos, insa si-au luat-o peste ochi. Ionut ajunge cu tractorul acasa, il parcheaza in sant si se urca la volanul autoturismului. Si ii da bice pe ulita pana cand il opresc politistii.

  Cel în cauză a refuzat să prezinte poliţiştilor documentele personale şi a devenit agresiv, fapt pentru care s-a luat măsura imobilizării sale. C. Ionuţ prezenta halenă alcoolică şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. A fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar ca urmare a comportamentului său deviant medicul de gardă a dispus internarea sa la Secţia Psihiatrie. Comunicat IPJ Bacau