Spedition UMB, contract de 100 mil. lei la Radauti

    Spedition UMB Bacau va construi soseaua de centura a Radautiului, in lungime de 16 kilometri, pentru care va primi 100 de milioane de lei (1.000 de miliarde de lei vechi sau 25 mil euro).

    Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat ieri la Consiliul Judeţean, în prezenţa preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur. Documentul a fost parafat între Primăria Rădăuţi, reprezentată de primarul Aurel Olărean, constructorul SC „Spedition UMB” Bacău şi Compania Naţională de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, reprezentată de directorul filialei ieşene, Gheorghe Pilă.

    Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze că este vorba de o investiţie în valoare de 100 de milioane de lei extrem de importantă pentru municipiul Rădăuţi. Vor fi realizaţi peste 16 kilometri de şosea de centură, termenul de execuţie fiind de 36 de luni de la data semnării contractului. Link

    2 COMENTARII

    1. Maricico, centura Radautiului inseamna ca ajungi mult mai usor din Romania in inima Bucovinei, unde ai ce vedea (manastiri, gospodarii adevarate, olarit precum cel de la Marginea, si alte traditii, natura adevarata), adica altceva in afara de un combinat precum Sofert, lanuri de rapitza, birturi pompoase la buza soselei sau vile fara noima, precum la Letea Veche sau in alte atatea locuri. Din pacate pentru noi, din fericire pentru vacantele noastre!