Botezatu are gusturi ciudate in materie de femei

Am fost aseara vreo patru ore si ceva la preselectia din Bacau pentru Next Top Models. Au venit in jur de 250 de fete din toata Moldova, plus parinti, prieteni/prietene. S-a umplut holul de la Dumbrava de lume.

Si s-a golit repede. Ca prima etapa in selectie a fost vazut/placut sau vazut/eject. Ce-i drept erau niste figuri prin zona care nu aveau ce cauta. Nu stiu cine le-a pacalit ca au stofa de topmodel. In fine, in foarte scurt timp, din 250 au ramas cam 70-80 care au primit aussweisul sa intre in etapa a doua.

Ca, dupa cum spuneam, la prima etapa a fost ca la targ: asta-mi place, asta nu-mi place.

Etapa a doua a insemnat si putina conversatie cu Catalin Botezatu. Si din etapa asta incepeau sa iasa fetele cucuiete cu “pasaportul” pentru Bucuresti. Dar, sa ma scuzati, cu doar cateva exceptii, cele care primeau “verde” pentru urmatoarea etapa erau dupa acelasi tipar: snur. Din spate ziceai ca-s baieti. Unele, daca ridicau ochii, zgariau tavanul cu nasul. Au fost si cateva exceptii, niste fete care puteam sa pun pariu ca nu se califica pentru ca aveau trasaturi prea feminine. Totusi, s-au calificat.

Un fotoreportaj, pe Bacau Expres.

12 COMENTARII

  1. Sry, nu esti sanatos psihic! Pe langa asta, esti si maxim rautacios, toate articolele tale sunt pline de ura si venin, nu vezi ca esti un frustrat? Ia o pauza, uita-te in oglinda, asta in caz ca te incape, da-ti 2 palme si intreaba-te ce stii tu despre modele sau cum trebuie sa arate un model. Absolut nimic. Oare de ce nu te-ai oferit sa ii explici lui botezatu cum tb sa faca selectia domnule expert?

  2. Nimeni nu a spus ca Botezatu e Mesia modei, dar totusi cred ca omul poate sa isi faca selectia singur, asa cum crede. Ai fi in stare sa il critici si pe Da Vinci ca a ales sa picteze Gioconda, ca nu e pe gustul tau… Sincer e diferenta intre un articol care prezinta ce s-a intamplat si un articol scris de tine care e pur subiectiv, arata situatia vazuta prin prisma ta. Daca 2 urate din astea care le critici tu, te bagau in seama, sunt sigur ca acum arata articolul altfel… Si nu are sens sa dai replici acide, mai ai mult de invatat, in orice ai face tu…

  3. Dragul meu, imi place sa cred ca trim inca intr-o tara libera in care am dreptul sa-mi exprim opiniile subiective. Si exact asta e definitia libertatii de exprimare: sa-l pot critica pe DaVinci pentru modul in care a pictat-o pe Gioconda. E dreptul meu sa-mi expun parerea si e dreptul tau sa te inflamezi ca nu esti de acord cu opinia mea. Dar nu ai nici un drept sa-mi interzici sa-mi exprim parerea.

    Dupa ce vei intelege toate astea, te mai astept sa comentezi. Pana atunci, imi rezerv dreptul sa protejez acest spatiu privat de interevntiile unora ca tine.

  4. Exact ce ziceam.. Aciditate : Unora ca mine.. Adica? Cu ce te-am deranjat? Ti-a interzis cineva sa iti exprimi parerea? Absolut deloc. Esti liber sa scrii si sa expui ce vrei pe spatiul blogului tau, dar asta nu inseamna ca realitatea este cea descrisa de tine, gen ” din spate ziceai ca sunt baieti” ??? Hai sa fim seriosi, ” zgariau tavanul cu nasul” … Totusi cred ca ai citit prea mult Petre Ispirescu..