O ambulanta mai putin. Multumita unui smecher cu BMW

Una din cele doua ambulante ATI ale Bacaului a fost trasa pe dreapta dupa ce un smecher cu BMW a lovit-o azi. BMW-ul a vrut sa faca stanga pe Calea Marasesti, si sa treaca peste linia dubla continua pentru a intra in parcare la stadion, fara sa dea atentie la ambulanta care venea cu sirena si girofar.

BMW-ul a lovit usor ambulanta, insa suficient ca sa-i faca niste gauri in tabla si sa-i buseasca usa laterala.

15 COMENTARII

 1. Kristofer: bimmerul e o masina pretentioasa, piesele sunt extrem de scumpe si in multe tari este considerata o masina de fitze, de bani gata, de mafioti. Ca la noi tot taranul si cooperatizda si-au tras bemveu, e o alta mancare de peshte.
  Cat il priveste pe acest retardat sinistru care in mod sigur nu are venituri inregistrate ca sa plateasca daunele provocate, o sa-l gasiti peste cateva decenii intr-un azil de saraci, pishat si cacat tot, dar cu multe nostalgii despre vremurile cand diluia droguri si era mare scula in parcare. Asta daca nu are mila Dumnezeu de el si-l strange inainte sa-i pice golanului nadragii de inanitie.

 2. explica-mi in cuvinte putine de ce nu trebuia sa-i dau numarul de inatriculare si de ce eram profesionist daca il ascundeam. Ca, la o adica, sa inteleg si eu de ce ala are voie sa zbiere la presa ca asa vrea muschiu’ lui iar presa nu are voie sa-l arate publicului in toata splendoarea sa.

 3. Orice persoana are dreptul sa dispuna de ea insasi astfel incat se poate spune ca poate dispune si de imaginea sa asa cum doreste. Dreptul la propria imagine comporta facultatea pentru individ de a se opune publicarii imaginii sale fara consimtamantul sau.
  Constitutia României limiteaza, prin art. 30 alin. (6), exercitiul libertatii de gândire si de exprimare, potrivit caruia libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
  O alta reglementare aplicabila dreptului la propria imagine este legea privind publicitatea nr.148/2000 care interzice publicitatea care:
  „f) aduce prejudicii imaginii, onoarei, demnităţii şi vieţii particulare a persoanelor”.
  Deci indirect si publicarea numarului de imatriculare poate duce la o lezare a imaginii, plus ca apare si persoana in cateva cadre. Atunci de ce se mai justifica la tv fetzele blurate etc… Dar na, eu stiu in ce sat faci tu “presa”..

 4. Citezi aiurea. Ti-am lasat comentariul numai ca sa vada si altii cat de naiv poti sa fii.

  Amice, cata vreme te afli pe spatiul public, pot sa-ti fac cate poze vreau eu. Mai ales daca ai comis o infractiune.

  Acele prevederi la care faci tu referire se refera la spatiul privat: intr-adevar, nu am voie sa vin peste tine in casa sa-ti fac poze, decat in anumite conditii.

  Deasemenea, exista prevederi care protejeaza MINORII aflati in situatii care le pot pune in pericol dezvoltarea ulterioara.

  Cand o sa-mi vii cu o prevedere legala care sa-mi interzica sa te fotografiez pe strada, o sa mai discutam. Nu cu citate de pe site-uri de infiintari de firme.

 5. Daca acest eveniment se intampla in New York, in ziar aparea NUMELE, PRENUMELE SI ADRESA BOULUI, nu mai spun de poze, ca ar fi fost din toate unghiurile. Asta este obligatoriu in presa occidentala, si pe bun motiv: un posibil – si repet, POSIBIL – infractor trebuie sa fie cunoscut de societate, pentru ca oamenii sa se fereasca de el JUST IN CASE. Adica daca se dovedeste ca a fost vinovat, ok, daca nu, asta e pretul pe care societatea il plateste ca sa fie bine. Asta este conceptia, buna, rea, dar asa merge treaba la aia. SI TREABA MERGE LA EI, in vreme ce la noi, unde tot prostul are dreptul la imagine in timp ce fraierii munceste si apara drepturile mitocanilor, treaba NU MERGE.

 6. Si stirea aferenta: astazi, presedintele Basescu a efectuat o vizita de lucru in Pupincurostan. Insotit de presedinta Udrea, cei doi au fost salutati, la plecare de numerosi prostani care au aplaudat, de pe marginea drumului, inaltii oficiali care se indreptau catre aeroportul din Bocistan. In timpul zborului cetre Pupincurostan, presedintele Basescu si presedinta Udrea au admirat cuturile de cereale din Labostan, precum si centura nou construita in capitala Curvistanului. A fost efectuata o scurta escala, ocazie cu care numerosi retardistani au manifestat increderea si dorinta nespusa a locuitorilor acestei regiuni, ca de altfel a intregului nostru popor, ca domnul Basescu sa fie reales presedinte pe viata. laolalta si impreuna cu doamna Udrea si intreaga lor familie care s-a nascut in Retardistan. Tot in timpul vizitei, cuplul Udrea Basescu a discutat cu cativa urlistani pe care i-a dojenit si indemnat la munca, moment in care politia aflata din pura intamplare la datorie a procedat la activitati specifice zonei Muistan, Pupincurostan si Prostan, recte citirea unor versuri din celebra opera a marelui poet bocistan Bula Muistan, denumita Corul Curvistanilor. Dam acum legaura cu Ducu Bucistan, reporterul nostru special din regiunea autonoma MAMALIGOSTAN, care tocmai ce a declarat autonomia sa fata de regiunea Prostan…