Vine un moment al zilei in viata fiecarui salariat in care trebuie sa se gandeasca bine, dar bine de tot, cum va sari peste pranz. Dimineata si seara mai gasesti solutii prin frigiderul de acasa, mai un ceai, mai o cana de apa bauta pe burta goala, dar la pranz e grav.
Daca ai incredere in industria chimica si crezi ca ai stomac de strut, poti apela cu incredere la hot-dogi, saorme si alte chimicale. Te costa 5-10 lei dar stii ca ai umplut matzu’ si cu el nu mai ai probleme. Ci cu capul, dupa ce ingredientele vor fi dat semnale catre bila.
Mai e posibil sa comanzi o pizza. De cele mai multe ori trebuie sa comanzi doua ca asa e oferta: una o platesti dublu si pe a doua o primesti gratis. Te costa cam 20-25 de lei.
Poti merge, de exemplu, la un fast-food, unde platesti 7 lei un gratar si inca 5 lei garnitura. Daca vrei si ciorba, te-ai dus in vreo 20 de lei meniul.
Cea mai simpla si ieftina solutie pare a fi puiul la rotisor. La Billa un pui ajunge 15-17 lei si din el mananca bine patru persoane.
Astea-s variantele pe care le vad eu. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Sper, insa, ca exista si alte solutii. Pentru ca principala problema este lipsa timpului. Cum fac sa mananc ceva fara sa pierd prea multa vreme cu asta? Si nu in ultimul rand, sa fie si ceva sanatos cat de cat.