O stire cu caini si muscaturi

6
18

Eu cred ca femeia s-a intepat singura cu un cutit numai ca sa dea vina pe cainii maidanezi care in veacul vecilor nu s-ar dedulci la carne de om. Ca asa ne invata organizatiile de protectie a animalelor: cainii vagabonzi sunt iubitori si cuminti; oamenii, in schimb sunt rai…

Mai periculosi decat cainii sunt oamenii care neaga pericolul reprezentat de animalele fara stapan.

6 COMENTARII

  1. domnule,pina acum nu te-am bagat in seama,dar dupa cite comentarii ai primit pe seama sterilizarii,tot nu ai inteles ca e benefica?femeia a fost muscata de o catea cu pui,care daca era sterilizata nu mai musca.Doamnele care sint atit de revoltate mai bine puneau mina de la mina sa sterilizeze din timp cateaua,ca tot erau din zona,e cainele comunitatii,eu asa am facut si am strins si tratat caini bolnavi abandonati,insa tot se gasesc nebuni sa reclame ca fac galagie.Pe mine ma deranjeaza bipezi ca dta,care nu ai da doi bani pe un suflet al Domnului,sper sa te lumineze odata…

  2. @adriana, asta cu speranta ta ca ma voi lumina imi aminteste de misionarismul crestin care incerca sa “lumineze” lumea pagana. Vad ca si voi astia cu protectia animalelor sunteti ca un fel de secta care doriti neaprat sa converiti lume ala “adevarurile” voastre.

    Inteleg ca vi s-a pus pata pe caini acum. Dar ciorile din parc de ce nu le protejati? Insectele omorate de agricultori cu insecticid de ce nu le aparati? Si mai sunt o mie si una de specii care au nevoie de atentia voastra.

  3. lumina lumii este iubirea,pe care nu ai cum sa o cunosti…eu iubesc si ciorile,le culeg pe cele cazute din cuib si le cresc pina pot zbura singure.Daca ai salva o cioara ai sti ce inseamna iubirea,deoarece sint cele mai inteligente,dupa om…acum,cind scriu,am un pui de cioara care imi cere de mincare cind ii e foame…am dat si pui de ciori spre adoptie in alt oras,iar eu nu fac parte din protectia animalelor,sint un simplu om care a salvat nenumarate animale de rautatea semenilor.