Luam bataie dar nu depunem plingere

1
16

Un asistent de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau a primit un pumn in ochi de la un pacient bine aghezmuit. Incidente de genul acesta se intimpla frecvent la Urgente. Ele se repeta pentru ca medicii sau asistentii agresati se multumesc sa dea din umeri si sa treaca mai departe, fara sa depuna plingere pe numele batausilor.

Si pentru ca agresatii intorc si celalalt obraz, invitindu-i pe batausii de ocazie sa mai dea o data, este logic ca dorinta le este indeplinita. Pentru ca vad ca, desi dau ca la fasole in personalul medical, nu li se intimpla nimic.

Vineri, ziua in care s-a petrecut ultimul eveniment de genul asta, in timp ce stateam la UPU asteptind o declaratie oficiala, un tigan a intrat si apoi a iesit injurindu-i pe medici. Era suparat nevoie-mare ca fusese trimis cu copilul la Spitalul de Pediatrie, la nici 200 de metri distanta.

Cu astfel de oameni nu merge sa te porti cu manusi. Da in tine? Il imobilizezi frumos, chemi Politia si depui plingere sa fie amendat pina-i va iesi din cap ideea ca el, daca a baut sau s-a drogat, poate face ce vrea intr-un spital.

1 COMENTARIU