Stadion de 10 miliarde in padure. Daca primarul e de la PDL, se poate

1
27


Nu conteaza ca nu sunt bani pentru profesori, medici sau politisti. Nu conteaza ca se dau afara pompieri si jandarmi pe motiv de scaderea cheltuielilor bugetare! Chiar nu conteaza! Pentru ca uite, comuna Blagesti va avea un stadion nou-nout care va fi construit la dracu-n praznic, in padure, la un kilometru de cel mai apropiat sat. Si care va costa 10 miliarde de lei pentru ca va avea si instalatie de nocturna! Nocturna, in plm! Unde a intarcat mutu’ iapa?!

Si, evident, ca prin zona nu trece nici un fir de curent. Pentru ca – aici e smecherie, zice lumea – vor trebui sa traga utilitatile pe bani publici, chipurile pentru stadion. Dupa aia, cine-si face vila va avea la dispozitie cablul de electricitate.

Acum, ce le trebuie stadion in conditiile in care nici terenul desport al scolii nu este folosit, e un mare mister.

Care se dezleaga daca precizam ca primarul e PDL. Sa va stea in gat!

1 COMENTARIU

  1. Daca stam ca fraierii si nu facem nimic… Asa ne trebuie… Ar trebui sa ne ducem peste ei si sa-i fugarim pe ei din tara asta, nu invers! Mama lor de hoti! Stam toti si vorbim pe la colturi, pe la televiziuni si prin presa si actiune…? Ioc! Numai ei au actiune! Bravo lor! Ne meritam soarta!