Prefectul a devenit expert in patrimoniu. Pai, ce nu face omul pentru o excursie moca la Paris…

    Prefectul de Bacau a devenit, mai nou, expert in patrimoniu si a mers pana la Paris sa-si expuna teoriile culturale. Si, mai mult, tineti-va bine, a semnat o prefata la un album care ilustreaza patrimoniul Romaniei!

    Treaba sta in felul urmator: Inspectoratul Scolar si Centrul international de Cultura George Apostu din Bacau sunt partenerii romani ai unui proiect pe nume Les languages du bleu en Europe.Creativite et interculturalite , finantat de catre Comisia Europeana.

    La finalul proiectului a fost lansat un album foarte bogat ilustrat cu un DVD care ilustreaza patrimoniul fiecarei tari -partenere. Prefata acestui volum este semnata si de catre d-l Constantin Scripat, Prefect de Bacau, care a fost prezent la lansarea volumului si la conferinta de inchidere a proiectului ce s-a derulat in perioada 23-25 iunie 2011 ,la Sr. Germain-en Laye ( la 15 km de Paris). (Comunicat Inspectoratul Scolar Judetean)

    Acum, rog Institutia Prefectului sa explice in putine cuvinte si folosind un limbaj decent care este legatura dintre prefectul Scripat si cele doua institutii de cultura mentionate mai sus, care este expertiza domnului Scripat, inginer de formatie, in domeniul cultural si pe banii cui a calatorit dansul la Paris.

    6 COMENTARII