Let’s do it. Again!

  Pentru masochisti, un anunt important: campania de curatenie Let’s do it Romania seface si anul acesta. In cazul in care ati deschis televizoarele mai tarziu, este vorba de o campanie de curatenie simultana in toata Romania.

  De ce e pentru masochisti? Pentru ca la scurt timp dupa ce se face curat, gunoaiele reapar fix in aceleasi locuri de unde au fost stranse.

  Pentru ca pe asta se bazeaza si cei care le arunca: Las’ ca vin iar fraierii aia si le vor strange!

  Daca, totusi, va pasioneaza cauzele pierdute iata niste amanunte:

  Sambata, 9 iulie, la ora 11, in fata Casei de Cultura Bacau, facem adunarea pentru o plimbare in aer liber prin imprejurimiile Bacaului. Dorim sa dam o mana de ajutor in identificarea mormanelor de gunoi aflate in zonele verzi din imprejurimiile orasului.

  “Let’s Bike It” este un eveniment organizat in cadrul proiectului “Let’s Do It Romania 2011!” si care urmareste sa ajute la realizarea “Hartii Deseurilor” pe care echipele de voluntari din “Let’s Do It Romania 2011” le vor curata in toamna. La acest eveniment vom incerca sa indentificam mormanele aflate de-a lungul a 2 trasee ce vor fi anuntate la locul intalnirii.

  Tot ce aveti nevoie, este o bicicleta (de teren). Optional, se pot aduce si aparate foto (in vederea fotografierii mormanelor), un caiet unde se noteaza cateva detalii despre acel mormam si daca se poate un GPS (nu e necesar, dar ajuta mult). La eveniment se va alatura si Probike Group Bacau.