Catedrala Mantuirii: 600 mil. de euro se ridica spre cer

  3
  26

  Un reportaj interesant DW, pe care il semnaleaza Andre Muit: megalomanica si absolut inutila catedrala a Mantuirii Neamului va costa 600 mil. de euro. Iar concluzia din finalul reportajului este emblematica pentru Romania: statistica ultimilor ani spune ca la fiecare doua zile s-a sfintit o biserica insa s-au inchis trei scoli pe zi.

  Asa am ajuns sa avem comentarii absolut cretine pe site-uri:

  Hawking este un ateu convins….si va mai mirati de ce oare are atatea necazuri famlila lui .. .
  PTR CA IL NECINSTESTE PE DUMNEZEU …iar Dumnezeu nu doarme !

  Asa arata o familie fara Dumnezeu, care nu crede in existenta divina: El “leguma” – familie ratata. La ce buna atata minte? La ce l-a ajutat in viata? Unde a ajuns el? Unde e familia lui? Chiar asa de orbi sunteti oameni buni? Credeti si nu cercetati!

  Starpitura fizician nu crede in Dumnezeu; saracul de el…arata asa dupa cum merita

  3 COMENTARII

  1. Bani aruncati pe geam nu numai la Bucuresti, ci si in centrul Bacaului, unde avem o gramada de biserici si mai facem inca una,pe bani grei, ca doar in rest toate merg fain, avem tot ce ne trebuie. Este absolut incredibila capacitatea acestui popor de a-L necinsti pe Dumnezeu care nu tine de ortodoxismul pagan al unui Daniel sau de cine stie ce alte religie. Dar avem o capacitate deosebita de a comite toate tampeniile din lume, dupa care ne ducem la un popa scoborat din Passat, ii dam niste lovele si gata, ne iarta Dumnezeu de toate pacatele. Cat priveste mesajul dobitocului… amenintarile si ura spumeganda de la botu-i, pai ce fel de Dumnezeu ar fi acela care te-ar pedepsi, mai dobitocule ? Nu s-ar numi dictator ? De ce ar fi Dumnezeu, atunci, cu ce ar fi mai bun decat un Basescu, de pilda ? Dumnezeu este cel care iarta ca sa indrume, ca sa iti dea tie, dobitocul, mintea sa intelegi singur ca nu e bine sa faci o treaba sau alta, si ca sa ajungi la concluzia asta, Dumnezeu nu it da cu bata-n cap, ca la bovine. Religiile astea care permanent ameninta, care permanent scot iataganul, ca vai, daca nu crezi in Dumnezeu o sa fie vai de capul tau, sunt religii care ar merita arse pe rug si interzise prin lege. Fiecare este liber sa creada in ce vrea, si daca un om considera ca exista Dumnezeu, este dreptul lui, la fel cum tot dreptul lui este si sa nu creada. Nu cu amenintari, precum derbedeii si golanii din cartier, o sa-l aduci pe necredincios sa aiba principii morale. Lasa-l pe om sa citeasca, sa ii creasca neuronul, sa inteleaga, si la un moment dat va avea nevoie de Dumnezeu, ca si de un prieten, nu ca si de un dictator. Sa va fie rusine, cocosatilor, care stati in p-atru labe si in gand va faceti planuri cum sa o futeti pe nevasta vecinului. Nu asta e credinta, biserici si teatru. Credinta este in tine insuti.
   Scuze pentru discurs, nu am nicio treaba cu prozelitismul, insa faptul ca derbedeii astia de parlamentari imi risipiesc banii pe biserici, cand noi avem nevoie de invatatura si de strazi, ma enerveaza cumplit. Dumnezeu nu s-a nascut acum 2000 de ani, odata cu crestinismul.