La Multi Ani, draga mortule!

In România veselia e la ea acasa si faptul ca un deputat PDL i-a trimis o scrisoare de felicitare unui om mort de trei ani nu e decit o stire intr-un colt de ziar, necalificindu-se nici macar pentru coperta.

Ca acel deputat este Monica Ridzi, cunoscuta interpreta principala a scandalului financiar de pe vremea cind era ministru al tineretului, e mai putin important.

Ca vaduva care a primit scrisoarea fix de ziua raposatului sot a ramas siderata, iar e irelevant; la cita suferinta a creat partidul aflat la Putere, episodul acesta e ca o picatura in ocean.

Relevant mi se pare altceva: ca PDL are acces la o baza de date cu informatiile personale ale cetatenilor. Ca staff-ul deputatului a stiu datele din buletin ale unei persoane care nu a fost nici membru PDL si nici al unui alt partid iar singura institutie indreptatita sa le aiba in arhive este Evidenta Populatiei.

Iar un aspect deloc de neglijat este faptul ca la sediul PDL exista o lista cu datele celor vii, dar nu si o lista cu cei care au murit. N-ar fi rau ca vaduva respectiva sa faca o verificare si sa vada daca nu cumva fortul ei sot a si votat la ultimele alegeri. Ca n-ar fi exclus…

3 COMENTARII

 1. va plateste bine?
  Cu adevarat, romanul se descurca!

  Ce criza?!
  Industire nu mai exista, agricultura merge prost, turismul este zero (sau chiar negativ, ca destui romani ini petrec concediul pe litoralul bulgar), dar romanul a gasit solutia, primeste bani de la Ilici ca sa faca propaganda pentru KGB.

  Chiar credeti ca de la anul, cand cu sprijinul Dvs.va reveni Ilcii la putere, o sa curga rauri de lapte si miere?

 2. Draga domnule Cristian, daca ti-as spune ca esti prost de bubui, o sa sari in sus ca te jignesc. Stiu ca la voi, la Voluntari, aveti mari probleme cu logica, asa ca o sa te luminez eu: unde, p.m. ai vazut tu propaganda, boule?

  Stii ce-mi place cel mai mult la voi, astia platiti sa spameze pe bloguri ca sa-si scoata patronii din rahat? Ca fix voi va gasiti sa acuzati pe cei care scriu ca iau bani cand, de fapt, treaba sta invers.

  Bucura-te! E primul si ultimul comentariu pe care ti-l apob. Ia, gata, capu’ la fund ca pauza s-a terminat!

 3. Faptul ca au conexiuni la evidenta populatiei nu ma mira… eu am semnat fara sa stiu pentru candidatura unuia din alt partid

  N-am inteles niciodata mijoacele astea de a face campanie:

  1. Poza candidatului lipita pe garduri, stalpi, pomi, ziduri.. etc
  2. Spam in cutia postala cu lucruri irelevante.