Bodyguardul lui Stefan Banica Jr. a facut show la Romanian Top Hits

Bodyguardul lui Stefan Banica Junior a facut oaresce valuri vineri seara, in prima zi a Romanian Top Hits, cand s-a luat de mai multi fotografi si chiar de unul din prezentatorii spectacolului. Bodyguardul nu intelegea de ce scena nu s-a golit instantaneu la aparitia lui Banica, singurul care avea voie, dupa parerea sa, sa se afle nu doar pe scena ci si in piata.

In afara de prezentatorul Razvan Popescu, gorila lui Banica s-a mai luat de Fox (Liviu Terinte – FOTO) si de Marius Trandafir (Ghidul Bacaului) dar si de alte persoane.

Povesteste Fox:

“Am venit din culise direc spre scena si nu am apucat sa urc bine scara ca mi-a aparut respectiva persoana, in negru, adresandu-se in fata mea pe un ton de prost gust “da-te jos, naibii, acuma de pe scari” la care nestiind cine e si ce rol avea in acel moment l-am intrebat pe un ton calm: “Sa spui te rog frumos pe un ton calm, te doare gura?”.

Respectivul s-a apucat sa injure fara motiv. Intre timp a dat sa intre pe scena si Razvan Popescu, care se pregatea pentru decernarea unui premiu, care a fost si el luat la 13/14 de acest tip. Ulterior, am vazut cand mi-a intors spatele ca e ‘Bodyguard din staful lui Stefan Banica’. M-am dus dupa impreuna cu dl. Razvan la organizatorul evenimentului dl. Dan Leonte sa-l intrebam ce-i cu omul.

Dan Leonte ne-a spus : Astea au fost conditiile impuse de Stefan Banica, sa nu urce nimeni pe scena cat canta el si mai ales sa nu filmeze sau sa fotografieze cineva. Dupa scurt timp, m-am mai intalnit cu cativa fotografi care mi-au zis ca au fost imbranciti, aruncati de pe scena tot din staff-ul garzii de corp a domnului Banica. Nu e prea normal ce se intampla, dar asa fac cei din Capitala cand vin in provincie”.

“Eu nu eram de fata, insa s-a luat de colegul meu, Marius Trandafir. I-a bruscat pe tori ca, cica, a venit Stefan Banica, jos toata lumea!” – povesteste Sandu Floarea, de la Ghidul Bacaului. “E ciudat ceea ce s-a intamplat, n-am mai auzit de o asa intamplare”.

Anul acesta Romanian Top Hits a beneficiat de o prezenta masiva a bloggerilor din Bacau, singurii care au fost interesati in mod major de eveniment. In afara de 1TV, care a inregistrat integral evenimentul si de Ziarul de Bacau, care a publicat fotografii si a acordat spatii largi, ziarele, radiourile si celelelalte televiziuni locale au cam lipsit.

Iar pentru ca scena a fost inaltata cu 40 de cm mai sus decat de obicei, pentru a asigura o vizibilitate foarte buna a artistilor, fotografii au fost nevoiti sa stea pe scena pentru a putea realiza fotografii, lucru acceptat de organizatori. Nimeni nu a spus ca la anumiti interpreti trebuie sa fie scena libera sau ca nu e voie sa mai fie fotografi prin zona.

13 COMENTARII

 1. @vezi ca faci o mare confuzie: Fox nu este acel fotograf care a stat non-stop pe scena, in partea dinspre public. In rest, sa fii sanatos si sa nu te prind ca te plangi ca te-a caftit cineva pe strada pentru ca nu i-a placut mutra ta. Bag eu de seama ca romanii-s un popor care au o placere deosebit sa o ia pe cocoasa dupa care sa spuna ca, da, s-a procedat corect!

 2. Un tip care a facut eforturi mari sa-si ascunda IP-ul adevarat ma someaza sa explic de ce am zis ca anul acesta a fost o participare masiva a bloggerilor la RTH, ca el nu i-a vazut. Asadar, o sa-i fac pe plac si o sa-i enumar eu:

  Inima Bacaului,
  Foxi (care e fotoblogger),
  Amalis,
  Veverita,
  Radio Adolescenta,
  oidee9,
  contrasens,
  steagulrosu,
  talentirosit,
  fermapolitica

  Plus cei de la agregatoarele Ghidul Bacaului si Bacau.net.

  Pe cine am omis, il rog sa-si lumineze fata.

 3. “un tip care…”, ce tare!. eu am fost foarte exact: “bloggeri care au participat masiv”. dumneata imi bagi la inaintare si 2 agregatoare( parca nu le suportati), ca sa va iasa la numaratoare…nu ati omis pe nimeni, ci ati trecut prea multi la capitolul bloggeri. curios, mai toti cei enumerati au aspiratii politice. chiar si veverita si amalis se viseaza ceva purtatoare de cuvant, dar e greu cand scrii ca si pustoaicele de 10 ani in carnetelul cu mintiri… inimabacaului are de ales intre un loc de consilier pe probleme legate de spirit si sa prezinte rth 2012 in locul magicianului augustin, dar si la el e greu pentru ca uita repede ce trebuie sa spuna si sta rau si la capitolul limba si literatura romana. kristofer se incalzeste pe margine (adica a devenit excursionistul nr 1 al consiliului judetean al elevilor), asteapta momentul propice sa-i urmeze lui Benea la sefie…despre ceilalti poti spune ca sunt …talente irosite. “blogger” nu poti fi decat dumneata(ai aces la informatie lucrand la un ziar) si fermapolitica (are ceva… dar nu stiu ce). nu v-am “somat” pentru ca aveam de castigat un pariu ( raspunde la comentarii “lasate in asteptare”, punem pariu ca da?). multa bafta dupa alegeri! aaa, sper sa castig si acest ultim pariu, imi cam bate vantul prin buzunare si vreau sa castig un ban cinstit!