Descinderi la Radeana

Politistii au descins azi in locuintele a doi suspecti din satul Radeana, comuna Stefan cel Mare, din judetul Bacau, pentru a cauta bunuri furate.

… au fost identificate un TV LCD, 2 polidiscuri, un aparat de sudură, o geantă tip valiză , uscătoroare de păr, o bormașină cu doi acumulatori, veselă și alte bunuri de uz casnic, bunuri care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

O parte din lucruri au fost furate din doua locuinte din Onesti.

1 COMENTARIU

  1. Mai baieti. Pai stati, ca lucrurile nu sunt prezentate conform adevarul oengizd. Adicatelea noi avem aici o populatie educata, prezenta in salvari si in fuste colorate, carele populatie mergand in mod organizat pe drum catre universitatea din satul lor, au dat peste o gramada de bunuri precum televizoare, sidiuri, acareturi samd.
    Si cum venea ploaia, aceasta congregatie de oameni crestini, iubitori de animale si mari contribuabili la bujetul de stat degeaba, au decis sa adaposteasca bunurile respective in casele lor. Adica le-au salvat de la inec.
    In opinia Batalionului de oengizde care supervizeaza activitatile etnice, aceasta fapta ar trebui rasplatita cu confiscarea bunurilor respective de la nataraii care nu le-au tinut legate cu funie de calorifer, si darea lor spre folosinta acestor domni de etnie roma, care precum se vede, aveau grija de ele si le foloseau cu bun simt.
    De asemenea, se impune sanctionarea militienilor care au spart linistea caselor respective, in sensul ca au tabarat pe cistititii locatari in timp ce acestia erau calare pe doamnele neveste, urmarind la cele televizoare salvate, urmarind precum ziceam scene din manualul de cum sa faci copii.
    De asemenea, se impune sanctionarea presei nenorocite carele a filmat aceste scene, pentru ca asa invata copiii cum sa se ia degeaba de minoritatile cinstite, salvatoare ale valorilor nationale cum sunt televizorul si aparatul de sudura.