Mita electorala?

Un cititor mi-a trimis acest filmulet in care, spune el, s-ar afla primarita comunei Secuieni, impartind ceva mita electorala alegatorilor.

7 COMENTARII

  1. Candidatul “penal” recidivist!

    Dupa scandalul “Mita la Bac!” de la Podu Turcului in care a fost implicat, candidatul la Primaria Onesti PDL + UNPR Neghina Victor Laurentiu primeste inca doua lovituri electorale cu iz penal.
    Pe de o parte, Biroul Electoral Judetean Bacau a dispus prin hotararea din 01.06.2012 inlaturarea materialelor de propaganda electoral postate care contin imaginea fatadei Primariei Onesti, constatand ca acestea nu sunt conforme legii. Astfel desi Neghina a incercat sa obtina un avantaj electoral, el este obligat acum sa isi dea jos toate banerele si afisele intrucat imaginea Primariei se afla pe acestea. Si Biroul Electoral de Circumscriptie Onesti pentru acelasi lucru a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti pentru cercetarea unei infractiuni de contrafacere.
    Pe de alta parte, tomblola electorala organizata de Onestin si Nevila a fost interzisa la Onesti inca din 28.05.2012, desi si in prezent publicitatea inca mai exista la sediile celor doua firme. Si cu privire promisiunea unor premii consistente la tombola, a fost sesizat Parchetul Onesti pentru cercetarea infractiunii de mita electorala.
    Banii nu aduc fericirea, dar in Onesti se pare ca a devenit o moda aruncarea cu bani in Campania electorala sub o aparenta complicitate a organelor locale de cercetare.