Campanie electorala lipicioasa

Daca va gandeati ca le-ati vazut pe toate in aceasta campanie electorala, ei, bine, va inselati. Pentru ca s-ar putea ca maine sa gasiti pe parbrizul masinii un autocolant care va indeamna sa-l votati pe Romeo Stavarache si care este aproape imposibil de dezlipit fara sa apelezi la toti sfintii.

Primarul Bacaului a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca autocolantele nu-i apartin, fiind – spune el – opera stafului lui Dumitru Sechelariu, care ar incerca, in acest fel, sa provoace o diversiune.

“Ii rog pe cei care ii vad pe aceia care lipesc aceste autocolante sa anunte imediat autoritatile – jandarmi, politie comunitara sau politia nationala – pentru ca acest gen de campanie trebuie sa inceteze” – a spus Romeo Stavarache.

6 COMENTARII

  1. Am citit in Ziarul ca poti apela la 112, in eventualitatea in care te pomenesti cu colantul pe parbriz. Nu stiu daca asta era o gluma sau a fost o scapare, dar tare mi-e ca risti sa iei amenda daca apelezi la serviciul urgente pentru asa ceva. Dupa aia injuri si mai rau decat daca te apuci de razuit parbrizul… asa ca mai bine pregatiti colante ca sa le lipim duminica seara de limba lui Limba, Botin si Baltatescu.

  2. Baiete, da tu telefon la 112 daca prinzi pe unul ca a lipit un anunt pe masina ta. Dupa vreo ora o sa vina un militian obosit, calare pe bicicleta, caruia o sa-i povestesti ca un individ care a plecat de o ora (lol) ti-a lipit ceva de parbriz. Daca scapi neamendat tu insuti pentru apelarea ilegala la serviciul 112, vei fi indrumat catre sectia de politie, unde vei depune o plangere si cu aia ramai.
    Tu in ce tara traiesti ? Pari cam aerian…