Campania electorala ia aspecte contondente: asalt la Primaria Bacau

  Un tata si doue fetite protesteaza in fata Primariei Bacau solicitand sa li se dea o casa dupa ce locuinta lor a fost mistuita de flacari. Povestea e mai complicata, e o incurcatura cu actele, nu se stie cine era proprietar. Nu asta e subiectul.

  Un candidat la functia de primar afla de acest protest si organizeaza o mascarada de miting spontan. Asa se face ca azi, pe la orele pranzului, cateva zeci de cetateni de culoare s-au adunat in fata Primariei pentru a protesta “spontan” fata de indiferenta autoritatilor. La fata locului au sosit jandarmi si politisti pentru a impiedica multimea agitata sa intre in cladirea Primariei.

  Cand am ajuns eu, mitingul “spontan” deja se sparsese, insa, nu-i bai, o sa-l vedeti, mai mult ca sigur, la televizor si intr-un ziar local filmat si fotografiat din toate unghiurile de cei care stiau ca va urma protestul.

  La final, un grup de agitatori ai candidatului “ecologist” ii felicita pe grevisti pentru ca protesteaza si-i asigura ca, daca vor veni la putere, le vor rezolva toate dorintele.

  7 COMENTARII

  1. Fetele si tatal lor sunt victimele colaterale ale campaniei electorale. Pentru 2-3 milioane de caciula au iscat scandalul crezand ca poate-poate o sa se adune lumea sa-l scoata pe Stavarache afara. Sechelariu-i numai unul baaaa! Doar el a fost vrednic de-a lungul vremii sa fie scos cu forta din Primarie de locuitorii propriului oras care a facut multe pentru el 🙂 🙂 🙂
   Iar Manolache va fi primar doar cand mi-oi vedea eu ceafa fara oglinda.

  2. Nu bagatelizez situatia acelui tata si a fettelor, dar ce “coincidenta” curioasa ca si-a amintit sa protesteze taman acum, in prag de alegeri…
   Tare as fi curios CUM le-ar rezolva ecologistii TOATE problemele… Si-ar vinde BMW-ul ca sa le dea acestora o casa sau ceva? Ma rog… Si DD “o sa” dea romanilor cate 20.000 de euro de caciula plus apartamente… DE UNDE? Isi va vinde DD Rolls-ul si va cumpara din banii aceia vreo 20 – 30 de apartamente pentru napastuiti? Ma umfla rasul. Dar din pacate e un ras amar cand vad cata lume pune botul la asa ceva.
   @ Music: poate ai sa te superi, dar te sfatuiesc sa recitesti cu atentie comentariul lui emigrant-cy, poate ai sa intelegi ironia.

  3. Oamenii acestia ar fi facut mult mai bine sa se duca sa protesteze IN FATA SEDIULUI JUDETENEI PDL. Sau in fata birourilor parlamentarilor PDL, cei care au produs atata nenorocire in tara asta. Primaria poate face cat are din taxe, nu are la dispozitie parghiile guvernului sau ale parlamentului. Stavarache nu o fi usa de biserica, eu nu fac parte din PNL, nici din PSD, asa ca nu tin cu el apriori, insa e clar ca lumina zilei ca daca Mustata de Hitlerist (aka Scripartz) ar fi cooperat cu primaria Bacau spre binele cetatenilor de aici. Eu pun ramasag, fara sa stiu amanunte, ca Spitalul ar fi fost gata si ar fi fost inaugurat inainte de alegerile locale, daca PDL ar fi avut bunul simt sa nu puna bete in roate Primariei Bacau. Or, amanand acest eveniment a afectat, e adevarat, suma de realizari ale lui Stavarache, dar MULT MAI GRAV, a afectat sanatatea noastra, a cetatenilor.
   Eu asa le spun cersetorilor si tuturor celor care se plang ca e greu: duceti-va la usa PDL-ului, la usa deputatului Popescu, a lui Banu, a senatorului Berca, pentru ca ei au avut puterea, ei au votat, ei ar fi putut aduce in Bacau si in tara asta bunastare, asa cum au promis. Daca este somaj in Bacau, este din cauza PDL-ului, nu a lui Stavarache,. Daca nu avem centura, este iarasi din cauza PDL-ului, pentru ca nici Stava, nici CL Bacau nu pot acoperi cheltuiala enorma cu un asemenea proiect.
   Un primar poate face cate ceva, dar e limitat de legislatia tarii si de modul in care alte autoritati locale – Consiliul Local, Judetean, Prefectura – coopereaza.