Martorii lui Manolache si Codul Rutier

O masina cu insemnele electorale ale candidatului “ecologist” s-a oprit astazi in fata Primariei pe prima banda de circulatie si un individ a inceput sa filmeze cu o camera foto. Eu, ca de obicei, nu am ce face, si-l intreb pe om ce parere are despre faptul ca incalca prevederile Codului Rutier.

A urmat un dialog foarte interesant, individul “ecologist” incercand sa para smecher. Pentru ca in final sa ma acuze ca, prin faptul ca l-am fotografiat si filmat, am incercat sa-l intimidez. Medicamenteeeeeee!

PS: Rog postacii si aplaudacii “ecologisti” sa se abtina. Nu se teme nimeni de ei si de o eventuala victorie a candidatului lor. Pentru ca vremea candidatilor care-si fac campanie apeland la interlopi si la amenintari a trecut de mult.

3 COMENTARII

  1. E o chestie naturala, studiata stiintific… asemenea gesturi si atitudini mobilizeaza electoratul celui atacat in mod abject. Initial, am mers si eu pe varianta PER, insa afland ca Sechelariu candideaza, am decis sa votez Stavarache. Insa vazand cum s-au comporat peristii in aceasta campanie, chiar daca nu ar fi participat Sechelariu la alegeri, in mod clar nu as mai fi votat PER. Urata campanie, foarte urata.