Accident “la ciupercute”

O Dacie nu a dat prioritate unui Ford in intersectia de la Policlinica Veche, din Bacau, in zona cunoscuta sub numele de “la ciupercute”. Rezultatul se vede in fotografiile de mai sus: doua masini facute praf. Accidentul s-a petrecut sambata noapte, cu putin inainte ora 24.00.

UPDATE: Comunicatul Politiei

La data de 09.06.2012, în jurul orei 23.30, în timp ce Adrian N., de 20 de ani, din comuna Parincea, conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din municipiul Bacău, ajuns la intersecţia cu strada 9 Mai, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de Radu P., de 24 de ani, din Bacău.

În urma evenimentului opt persoane, respectiv şase pasageri din ambele autoturisme cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani şi cei doi conducători auto, au suferit leziuni minore și au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară intenarea lor.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

15 COMENTARII

  1. Acidentul s-a petrecut in fata mea…nu am inteles cum s-a putut intampla asemenea impact.Viteza foarte mare nu aveau maxim 50-60,soferul cu dacia nu inteleg de ce nu a oprit ca fordul avea xenon puternic deci il vedea bine,soferul cu ford iar nu inteleg dc nu a incercat sa evite pentru ca la viteza aia se putea opri…zici ca au planuit accidentul asa a fost!

  2. Au cam tot fost in zona aia noaptea pentru ca multi se uita dupa avioane si nu dupa indicatoarele rutiere. Sau considera ca tabla lor e mai tare. E atat de greu sa ramana semaforul ala functional si in timpul noptii asa cum e cel din intersectia de la TicTac? Rosu aprins are contrast destul de bun noaptea. Sau nu s-a atins inca numarul de accidente necesar pentru a-l tine pornit?

  3. Tin minte gresit inseamna…oricum e cel mai stupid accident care am putut sa-l vad…la viteza care a fost putea evitat chiar de cel cu fordul…hai sa fim seriosi chiar nu iti dai seama ca ala cu dacia nu avea treaba pe pamant?Am zis ca parca a fost planuit accidentul…nu ca a fost pe bune…doar ca asa stupid un accident care putea evitat s-a comis!

  4. pt radu ,eu nu am nici o treaba nu as vrea sa fiu in situatia aia niciodata ,nu iti doresc nici tie dar nu stiu de unde atata siguranta pe tine
    dar dacia era totusi pe pamant si in miscare
    nu tin partea nimanui dar parerile astea nu cred ca isi au rostul ,mai ales daca nu erai tu in situatia soferului cu ford